Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Milu Horvat opet spasio žiri, a show napustila Sanja Doležal

ples sa zvijezdama (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
1/13
04.12.2010.
u 23:26

Da su daleko ispred konkurencije, Nera Stipičević i Damir Horvatinčić potvrdili su osvojivši same desetke za oba plesa. Njihov tango i slow fox žiri je nagradio s maksimalnih 80 bodova.

Dok su navijači Sanje Doležal žalili zbog njezina ispadanja iz showa “Ples sa zvijezdama”, njezin je suprug kod kuće pred televizorom zasigurno slavio. Nije mu bilo drago, kako je rekla voditeljica Barbara Kolar, što mu supruge nikad nema kod kuće. Ni Sanja nije bilo jako tužna zbog ispadanja.

– Konačno se vraćam kući svojoj obitelji, koja će biti najsretnija zbog ovoga – rekla je pjevačica i TV voditeljica koja se sa svojim partnerom Hrvojem Kraševcem za prolaz dalje borila s Milom Horvat i Robertom Schubertom.

Milin vrckasti jive, koji je otplesala u bijeloj suknjici i topiću s crnim tufnicama, žiri je ocijenio boljim od Sanjina quick stepa te je odlučio da u polufinale idu Mila i Robert. Bojan Jambrošić i Martina Bastić, prema ocjenama žirija, dijelili su treće i četvrto mjesto sa Sanjom i Hrvojem, no jaka potpora gledatelja i ovaj im je put osigurala ostanak u emisiji.

Bojanov tango Davor Bilman ocijenio je njegovim najboljim plesom do sada, dok je u prvom plesu, rumbi, više do izražaja došla Bojanova partnerica koja je za izvedbu praćenu baladom “Lady In Red” odabrala seksi usku crvenu haljinu.

Emisiju su senzualnom rumbom otvorili Mila i Robert te otplesali, kako je komentirao žiri, vrlo uvjerljivu ljubavnu priču. Riječi hvale imali su više za Miline ruke nego za njezine vitke noge, koje i nisu u potpunosti svladale zahtjevne korake.

Da su daleko ispred konkurencije, Nera Stipičević i Damir Horvatinčić potvrdili su osvojivši same desetke za oba plesa. Njihov tango i slow fox žiri je nagradio s maksimalnih 80 bodova.

– Ostao sam bez daha. Nera, izuzetno si se dobro snašla u ovako kratko vrijeme – pohvalio je glumicu i pjevačicu Elio Bašan.

Komentara 22

OB
-obrisani-
08:17 05.12.2010.

. . .................ajmeeeeeee.... . .

OB
-obrisani-
08:18 05.12.2010.

Milu Horvat spasio žiri??? Pa Mila je apsulutno najženstvenija i najseksipilnija,pravi užitak za gledati,uz to odlično pleše. Jedina koja joj može parirati je Nera!

OB
-obrisani-
07:36 05.12.2010.

Sanja je simpatična kao pjevačica osoba, ali sa tim svojim plesom mučila je publiku i sramotila sebe: pokazala je pretilnost, celulit, prekomjerenu težinu i partner ju je morao nositi kao kladu. Ona nije plesala, ona je zadihana trčala kao daa nosi pritom, utege. To joj nitko nije imao snage reći. Nera i Mila su pravi odmor za oči. Elegancija, sluh, ritam, pršti sve od lijepote kretanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije