Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost-ludost

Milla Jovovich provlačila tuđe kreditne kartice i završila na policiji

Milla Jovovich
Reuters
31.08.2012.
u 19:43

Slavna glumica priznala je da nikad nije bila uzorna te je jednom s prijateljem ukrala set za čaj iz jednog londonskog hotela. Iza nje je i nekoliko uhićenja, a londonska afera, koja je prošla nekažnjeno, bila je posljednji nestašluk.

Slavna Milla Jovovich priznala je da nikad nije bila uzorna žena te da je jednom sa svojim prijateljem ukrala set za čaj iz jednog londonskog hotela.

– Ukrali smo četiri šalice i tanjurića, ali i posude za šećer i mlijeko. Jedino čajnik nismo stigli ukrasti – rekla je Milla.

Glumica je priznala da je krađa loša stvar. Sigurna je da se baš stoga set kasnije razbio. Dodala je i da je u mladosti nekoliko puta imala 'bliske susrete' s policijom. O sebi u mladim danima nema lijepo mišljenje. 

– Bila sam loša djevojka. Kršila sam zakon nekoliko puta, švercala se po autobusima, ispisivala grafite po zidovima... Pronalazila sam tuđe novčanike i koristila kreditne kartice iz njih. Zbog toga su me i uhitili – rekla je glumica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Torento
Torento
19:28 01.09.2012.

Kad si siromašan, tada si očajnik, lopov i kriminalac i čeka te zatvor, a kad si bogat, tada si kleptoman i čeka te ultraluksuzna terapija i "dobrotvorni" rad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije