Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije potrajalo

Milijarder (92) prekinuo zaruke s 25 godina mlađom nakon samo dva tjedna

FILE PHOTO: Republican presidential candidate Donald Trump speaks to media mogul Rupert Murdoch as they walk out of Trump International Golf Links in Aberdeen
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS
1/4
04.04.2023.
u 21:21

Naime, kako pišu američki mediji, Rupert je raskinuo zaruke nakon samo dva tjedna. Neki tvrde da je razlog prekida njezina predanost vjeri.

Medijski mogul Rupert Murdoch (92) zaručio je 25 godina mlađu djevojku Ann-Lesley Smith, no čini se da je veza gotova. Naime, kako pišu američki mediji, Rupert je raskinuo zaruke nakon samo dva tjedna. Neki tvrde da je razlog prekida njezina predanost vjeri.

Rupert je Ann-Lesley zaručio samo sedam mjeseci nakon što se razveo od bivše supruge, manekenke Jerry Hall (66). Milijarderu je ovo trebao biti peti brak, a prethodno je bio u braku s Hall, poduzetnicom Wendi Murdoch (54), novinarkom Annom Murdoch Mann (78) i stjuardesom Patriciom Booker.
Milijarder je partnericu zaprosio Asscherovim dijamantnim prstenom u New Yorku.

- Bio sam jako nervozan. Bojao sam se zaljubljivanja, ali znao sam da će mi ovo biti posljednje. Bolje da je. Sretan sam - rekao je Murdoch za The New York Times. Dodao je i kako se namjeravaju vjenčati ovo ljeto.

 - Oboje se veselimo što ćemo drugu polovicu života provesti zajedno - rekao je tada Murdoch.
Podsjetimo, početkom godine je par ulovljen zajedno na plaži. Murdochovo omiljeno mjesto za odmor i opuštanje je upravo plaža, a tamo su ga fotografi često snimali i s bivšom suprugom Hall. Njegova sadašnja zaručnica udovica je zvijezde country glazbe, Chestera Smitha.

Foto: Profimedia

Smith je inače diplomirala na koledžu 1980. godine, a bila je u prisilnom braku prije no što se udala za glazbenika koji je posjedovao 13 TV postaja u Kaliforniji. Zbog situacije s prvim brakom, okrenula se crkvi zbog čega je postala kapelanica. Suprug Chester, s kojim je izdala i album 'Captured by Love' preminuo je u 78. godini. 
S druge strane, Jerry Hall je u srpnju prošle godine zbog „nepomirljivih razlika“ podnijela zahtjev za rastavu od milijardera Murdocha s kojim je u braku bila šest godina. Hall je u podnesku sudu u Kaliforniji zatražila novčanu potporu i pokrivanje troškova odvjetnika. Hall je u zahtjevu podnesenom sudu u Los Angelesu navela da "ne zna punu prirodu i opseg cijele (Murdochove) imovine i dugova, te će nadopuniti ovaj zahtjev kada se te informacije utvrde."

Murdoch i Hall vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Spencer Houseu u centru Londona u ožujku 2016. Britanski Daily Mail tvrdi kako je Murdoch putem e-maila javio Hall kako je njihov brak gotov te će se njihova komunikacija od tog trenutka odvijati putem odvjetnika. Jerry se ne može pomiriti s ovom situacijom i jako joj je teško što je došlo do razvoda i načina na koji je njezin suprug odlučio komunicirati s njom.

- Volim ga još... Slomljena sam - rekla je Jerry prijateljima. Strani mediji pisali su kako je tijekom pandemije koronavirusa Hall ograničila suprugu kontakte s drugim ljudima, pa čak i njegovom djecom jer je bila u strahu za njegovo zdravlje. Njegovoj djeci se nije svidjelo to i stekli su dojam kao da ih želi udaljiti od oca i imati kontrolu nad njim. 

Dodajmo da Murdoch ima šestero djece iz prva tri braka. Prudence MacLeod, s prvom suprugom Patriciom Booker, zatim kći Elisabeth i sinove Lachlan i James s drugom suprugom Annom. S trećom suprugom Wendi ima još dvije kćeri, Grace i Chloe.

VIDEO Stavros trpi jake bolove, ide na zračenje, ali je optimističan i vjeruje u oporavak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije