Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaje se

Milijana priznala: 'Žao mi je što sam spavala s Požgajem'

Foto: Screenshot
1/5
08.06.2019.
u 12:47

Milijana Bogdanović (21) kao najkontroverznija sudionica reality showa "Parovi" otvoreno je progovorila detaljima seksa s Aleksandrom Požgajem (35).

Nakon što je Milijana Bogdanović (21) potvrdila da se upustila u spolni odnos s bivšim političarom Aleksandrom Požgajem (35), o tome je otvoreno progovorila pred zaručnikom Milojkom Božićem (74), piše Kurir.rs.

Nakon odnosa Milijana je komentirala da je Aleksandar dobar u zadovoljavanju njezinih potreba.

- Ne postoji njegova mana u seksu nego su nas brzo vratili iz izolacije, to je problem - ispričala je o iskustvu. Međutim, 21-godišnjakinja je promijenila ploču nakon što joj je na tulumu  Aleksandar rekao da želi ponovno s njom imati spolni odnos. Ona se razljutila te je rekla da joj je žao što su se stvari tako odvile.

- Zbog seksa u izolaciji se kajem. Da sam znala, nikad ne bih pristala na to - rekla je Milijana i otkrila detalje odnosa s Požgajem te da je htjela biti u vezi s njim. Osim toga, otkrila je što se točno sve događalo u izolaciji.

- Nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - opisala je Milijana koja je s Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta.

Pogledajte sve zanimljivosti o ovogodišnjem "Plesu sa zvijezdama".

Komentara 3

KA
kalimera
17:52 08.06.2019.

žao je nama što je VL tako nisko pao.

Avatar Trica
Trica
13:02 08.06.2019.

Hahaha, ubiše vas ovi moji sa važnim vestima iz komšiluka:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije