Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalni parovi

Milijana izgubila kontrolu: zalila cimerice vodom, a onda Milojku iza leđa napravila ovo

Foto: screenshot
1/4
22.04.2019.
u 12:50

Iz epizodu u epizodu u srpskom reality showu 'Parovi', Aleksandar Požgaj (35), Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) nastavljaju zakuhavati situaciju, a gledatelji se zgražaju.

Pred Milojkom Božićem nalaze se novi problemi. Naime, njegova 53 godine mlađa djevojka Milijana Bogdanović (21) sve više 'grize' za oženjenog Aleksandra Požgaja (35).

Tijekom tuluma iskoristila je trenutak i dok nije bilo njezinog odabranika Milojka, zgrabila je Aleksandra i strastveno ga poljubila. On se nije odupirao. Na račun dvojca stižu brojni komentari.

- Ne znam tko je ovdje gori. Milijana koja ima zaručnika ili Aleksandar koji je godinama u braku. Odvratno - samo su neki od komentara ispod videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Sinoć se odvijala prava drama u vili 'Parova' zbog spomenutog Požgaja. Naime, za vrijeme live emitiranja Milijana je sjedila pored Požgaja, a ujednom trenutku u krilo su mu sjele Natalija i Ivanija. 

Cijelo vrijeme su provodirale Bogdanovićku, zbog čega je ona izgubila kontrolu te je dohvatila šalicu punu vode i prolila po svojim cimericama.One su odlučile uzvratiti istom mjerom.

Podsjetimo, na upit voditeljice showa bi li Milojko uzeo Požgaja za vjenčanog kuma na vjenčanju s Milijanom, na što je on odgovorio potvrdno, prenosi Blic. Kasnije je Aleksandar htio zagrliti Milijanu, a Milojka je to izbacilo iz takta te ju je oteo iz njegovog naručja.

Pogledajte koji parovi su ostali u dobrom odnosu i nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anti_komunist
anti_komunist
13:45 22.04.2019.

zar ne postoje prochetnicke novosti za takve sund vijesti iz pasaluka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije