Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijana u šoku

Najveća drama u 'Parovima' dosad: Pogledajte zašto je Milojko diskvalificiran!

Foto: Youtube Screenshot, Privatni album
1/5
16.04.2019.
u 12:20

Milijana Bogdanović plakala je za svojim dečkom i govorila da ne može bez njega, no ostali stanari odmah su je napali te se došaptavali kako nije plakala dok ga je varala s Požgajem.

Najveća drama u srpskom reality showu ''Parovi'' odigrala se kada je voditeljica Slađana Petrušić otkrila da je Milojko Božić diskvalificiran iz daljnjeg natjecanja, piše Blic.

– Milojko se ne može više natjecati zbog zdravstvenih problema, ova kuća ne smije dopustiti da se dogodi ono najgore – kazala je voditeljica.

Milijana Bogdanović plakala je za svojim dečkom i govorila da ne može bez njega, no ostali stanari odmah su je napali te se došaptavali kako nije plakala dok ga je varala s Požgajem.

Ubrzo nakon toga voditeljica je Milijanu pozvala u tajnu sobu gdje ju je dočekao Milojko, kojega su tamo smjestili i koji ipak nije diskvalificiran. To je, naime, bila samo igra produkcije.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
16:13 16.04.2019.

Bila je komedija a sad je već drama kaj svake 3 minute morate pisati o vašim ljubimcima iz zapadne turske. To fakat prelazi sve granice ljudskosti. Fala, drugovi hrvatofobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije