Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazala koncert

Miley Cyrus hitno hospitalizirana!

miley cyrus
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/5
16.04.2014.
u 07:47

Miley Cyrus hitno je hospitalizirana zbog snažne alergijske reakcije na antibiotike. Objavili su to organizatori njezina koncerta u Kansas Cityju...

Miley Cyrus hitno je hospitalizirana zbog snažne alergijske reakcije na antibiotike. Objavili su to organizatori njezina koncerta u Kansas Cityju. Pjevačica se sada treba što više odmarati. – Ne može održati koncert kao što je bilo predviđeno, dodali su organizatori.

Tužna Miley zbog svega je na svoj Twitter objavila postavila status u kojem se ispričala obožavateljima. – Toliko sam željela biti s vama večeras, napisala je pjevačica. Cyrus je trenutno na turneji te bi trebala održavati koncerte sve do lipnja. Nevolje sa zdravljem počele su kada su joj početkom mjeseca dijagnosticirali gripu te odredili odmor.

>>'Da me barem uzeo sa sobom, ovo je neizdrživo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije