Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uginuo pas pjevačice

'Da me barem uzeo sa sobom, ovo je neizdrživo'

miley cyrus
Foto: Twitter
03.04.2014.
u 07:44

Miley Cyrus shrvana je od tuge. Naime, dok je ona na turneji, njezin voljeni kućni ljubimac, pas Floyd, je uginuo...

Miley Cyrus shrvana je od tuge. Naime, dok je ona na turneji, njezin voljeni kućni ljubimac, pas Floyd, je uginuo. Tužna pjevačica objavila je dvije fotografije svog psa i sebe te na Twitteru napisala kako bi najradije da ju je uzeo sa sobom.

- Ne želim da je ovo stvarnost. Moje drago dijete, Floyd, je preminuo. Slomljena sam. Znam da to ništa neće pomoći, ali da me bar uzeo sa sobom. Ovo je neizdrživo, napisala je Miley. - Ne mislim to, no trenutno bih željela da me uzeo sa sobom, dodala je pjevačica.

>>'Svakih pet minuta pitala me kad ćemo smotati joint'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije