Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio i ime

Milan Popović postao otac treći put: 'Istina je, rodio se sin'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
08.11.2019.
u 16:01

Srpski kralj bakra i bivši partner Severine Kojić ponovno je postao otac. Njegova partnerica Bojana danas je na svijet donijela dječaka.

Neopisiva sreća i veselje vladaju u obitelji Milana Popovića. Srpski poduzetnik postao je otac po treći put. Njegova odabranica Bojana na svijet je donijela sina. Sretnu vijest potvrdio je sam Popović.

- Da, istina je, opet sam postao otac. Beba je dobro - otkrio je Popović za 24 sata. Bivši partner Severine Kojić otkrio je i ime dječaka. -  Sinu smo dali ime Đorđe - rekao je dobro raspoloženi Popović.

Popoviću je ovo treći sin. Prvo dijete, sina Aleksandra, dobio je u vezi sa Severinom, dok s trenutačnom partnericom Bojanom ima već dvogodišnjeg sina Milana.

Par se upoznao u Beogradu prije četiri godine, no u javnosti se rijetko pojavljuju. Svoju intimu trude se držati podalje od javnosti, kako i u Beogradu tako i u Zagrebu gdje par često boravi.

U Zagrebu je Milan kupio i kuću kako bi bio što bliže svom starijem sinu Aleksandru kojeg ima iz veze s pjevačicom Severinom. Bivši partneri još uvijek vode bitku za skrbništvom nad sinom

Inače, Bojana je studentica marketinga, a srpski poduzetnik za nju ima samo riječi hvale. - Zgodna je, obrazovana, mlada, oštroumna i uvijek spremna na šalu - otkrio je svojedobno Milan.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar MADO
MADO
16:10 08.11.2019.

Srbija je jako zadovoljna što si postao otac, samo neznam što ti radiš u Hrvatskim medijima !

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
16:22 08.11.2019.

Sve sami kraljevi u propalim zemljama

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:14 08.11.2019.

Eto Milan i nakon par godina još nije shvatio da je Cevka u njemu vidjela zlatni bankomat bez pina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije