Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob se nastavlja

Milan traži od Severine 3500 kuna alimentacije

Milan Popović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/3
06.08.2015.
u 14:17

Sukob pjevačice i milijardera se nastavlja, a ovoga puta Milan traži alimentaciju

Milan Popović od Severine će tražiti 3500 kuna alimentacije za sina Aleksandra.

Poznati srpski milijarder također će tražiti od suda da poznata pjevačica viđa sina dva puta tjedno, a ostatak vremena bi Aleksandar trebao provesti u Srbiji s ocem. 

Milanu se ne sviđa medijska eksponiranost Aleksandra, a pjevačicu cijela situacija iscrpljuje. O djetetovoj sudbini odlučit će stručnjaci za obiteljsko pravo, a Milan i Severina će morati na psihološko vještačenje, prenose 24sata.hr.

Općinski sud im je dodijelio zajedničko skrbništvo prošle godine u rujnu, ali po navodima Sevkinih prijatelja, Milan svoga sina zna zanemariti po 4 mjeseca. Tvrde da se oko njega počeo brinuti tek kad je estradna zvijezda otkrila da je u novoj vezi.

Osim skrbništva nad malim Aleksom, Milan pokušava natjerati Severinu da mu vrati novac za koji tvrdi da ga je uložio u njenu karijeru i život na visokoj nozi tijekom njihove veze. Žali se da ga je pjevačica iskorištavala te da joj je dvije trećine potrošenog novca oprostio.

>>Svako dijete ima pravo da ga se ostavi na miru

>>Milan Popović zbog djeteta traži zaštitu Milanovića, Milanke Opačić i Sabora

Komentara 11

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:05 06.08.2015.

Vrlo važna vijest za sve građane RH.

RI
rikavac
16:36 06.08.2015.

cuj to,iskoristavala ga Sevka i zivila na visokoj nozi sa njegovim novcem. Ma nemoguce to nije ona takva ona je postena lijepa. Sta si ti mislio Milane,da se ona zaljubila sto si lijep i zgodan. e moj crni Milane.

Avatar Maggy1103
Maggy1103
15:31 06.08.2015.

meni se povrača od njih i od njihovog prepucavanja preko leđa jadnog diteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije