Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Milan novoj supruzi u dirljivom trenutku otkrio zašto je cijeli život bio sam

Foto: RTL
1/4
26.03.2020.
u 17:27

Gordana je vidjela da je Milan dosta tajnovit po tom pitanju, ali zaključila je da će se sigurno otvoriti kad se bolje upoznaju.

Milan Tokić (64) jedan je od kandidata kontroverznog i intrigantnog novog showa u Hrvatskoj, Brak na prvu. Milan je cijeli život sam te je sada sreću odlučio okušati u showu kako bi se napokon oženio. 

Sreću će sada pokušati pronaći u braku s Gordanom Gašparić Vrbljanin koju je upoznao pred oltarom, a nju je zanimalo zašto je Milan cijeli život sam. 

"Nisam planirao prije 20, 30 godina da se neću ženiti. To je bilo 'pa budem. Nisam danas, hoću za godinu, dvije, pet", rekao je Milan. 

Gordana je vidjela da je Milan dosta tajnovit po tom pitanju, ali zaključila je da će se sigurno otvoriti kad se bolje upoznaju. 

"S Gordanom se lijepo osjećam, drago mi je kad je gledam, kad je pored mene, kad razgovara, kad se smije... Ja sam nekako zadovoljan", rekao je Milan koji vjeruje kako su eksperti iz showa 'Brak na prvu' dobro odabrali. 

"Drago mi je što sam se oženio i nadam se da ćemo ja i Gordana potrajati", zaključio je simpatični Milan.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
Leonn
17:49 26.03.2020.

Žena je koma,nebi bio s njom za nista na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije