Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno

Mila Horvat: Sigurno je da odlazim, ali ne s TV-a, već idem u Brazil

 Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
07.03.2014.
u 22:50

Voditeljica Mila Horvat, koju svaki vikend gledamo u sportskom showu “Nedjeljom lagano”, uzela je kratku pauzu i otvorila bolovanje

Voditeljica Mila Horvat, koju svaki vikend gledamo u sportskom showu “Nedjeljom lagano”, uzela je kratku pauzu i otvorila bolovanje. No nagađanja o njezinu zdravstvenom stanju i napisi da se povlači s televizije uzrujali su nju i njezine najbliže, pa je samo za Večernji list htjela poručiti svima zabrinutima za njezino zdravlje da je dobro i da ćemo je uskoro gledati na malim ekranima.

‘Vidimo se uskoro’

– Unatoč priopćenju s HRT-a, ponovno su se nažalost pojavili pojedini, potpuno nepotrebni, senzacionalistički navodi koji uvelike odudaraju od istine i nimalo čovjeku ne pomažu da se u miru posveti onom najvažnijem. Stoga samo ovaj put želim kratko priopćiti: veliko hvala svima na podršci i brizi, no ujedno molim za razumijevanje i poštovanje privatnosti. Smatram da je ionako previše medijske buke i tekstova bilo o mom zdravstvenom stanju u proteklom razdoblju. Za to doista više nema potrebe. Ne shvaćam pak potrebu pojedinaca da prenose netočne informacije i kroje i dižu priču na dimenziju koja prelazi svaku granicu dobrog ukusa. Ne koristi to ni meni ni ljudima oko mene – rekla nam je Mila Horvat i nastavila u istom tonu.

>>Voditeljica Mila Horvat do daljnjeg na bolovanju

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

– Sve vezano za svoje zdravlje rješavat ću kao i uvijek, u najkraćem mogućem roku, bez drame, racionalno i u miru. Uz kvalitetnu medicinsku skrb, svom uobičajenom radnom ritmu i obvezama vraćam se uskoro, čim mi opće stanje to dopusti. Niti se povlačim niti kanim izbivati dulje vrijeme, jedino je sigurno da odlazim. I to u Brazil.

Pozdrav svim dragim, dobronamjernim ljudima. Hvala i bez brige, vidimo se zaista ubrzo – poručila je voditeljica, naravno misleći pod odlaskom – na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

A rasprave o njezinu zdravstvenom stanju krenule su kada ju je u emisiji “Nedjeljom, lagano” prošli vikend zamijenila kolegica Uršula Tolj.

Dugo planira Brazil

Mila je i prije toga bila na bolovanju, trebala je voditi sadržaje o Olimpijadi iz zagrebačkog studija, no na njezino mjesto u zadnji je čas uskočio njezin prezimenjak Mihovil Horvat. Mila o razlozima bolovanja ne želi razgovarati, kaže da je to njezina privatna stvar i da ne želi javno iznositi privatne detalje.

Voditeljica, koja se, kako kaže, uskoro vraća na TV, prošle je godine dobila veliku bitku. Oporavila se nakon teške operacije tumora na jednjaku. Zahvat je izveden u Beču, a Mila se nakon toga oporavljala nešto više od tri mjeseca. Iako je nakon povratka na posao morala nastaviti s terapijama i priznala da ima tegoba, redovito je radila kao sportska reporterka i preuzela voditeljsku ulogu uz Duška Ćurlića u showu “Nedjeljom, lagano”. Kao što kaže, na radno se mjesto uskoro vraća, a posebno se veseli Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Još početkom godine, kao jedan od planova za 2014., Mila je istaknula nastup naše nogometne reprezentacije i najavila svoje sudjelovanje.

– Ako urednici procijene da neću biti dijelom HTV-ove ekipe, onda idem u vlastitom aranžmanu – rekla nam je tada voditeljica.

Ključne riječi

Komentara 20

GS
gaja.senior
08:42 08.03.2014.

trebala se ona ostaviti djeta operacija anoreksije sve jednom dođe na naplatu ,sve takove misle kako su ljepe .kosture baš niko ne voli, pamet u glavu dok ima vremena-

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
09:24 08.03.2014.

SRETNO, puno želja za uspješan oporavak i povratak .

LE
LeonardS
10:51 08.03.2014.

Borac si, ne brinem ali ti želim sve naj bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije