Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška krađa

Migrant iz Palestine provalio u kuću Dine Merlina

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
08.10.2018.
u 16:03

Navodno je ušao u Merlinov dom preko prozora i nije se obazirao na videonadzor.

Palestinski migrant, inicijala Y.B. uhićen je zbog sumnje da je provalio u stan supruge Dine Merlina, Amele Dervišhalidović, jutros oko 03:25 sati u Sarajevu, javlja klix.ba.

Sumnja se da je ovaj 24-godišnjak počinio tešku krađu u ulici Obala Kulina bana, u općini Stari Grad, a navodno je ušao u Merlinov dom preko prozora i nije se obazirao na videonadzor.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

"O slučaju je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Sarajevo, a Y.B. je predan u jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode", navodi se u izvještaju MUP-a KS. Sarajevska policija očevid je izvršila na mjestu događaja, a protiv migranta iz Palestine bit će poduzete zakonom predviđene mjere.
 

Pjevač je sa suprugom Amelom od njegove 17. godine, a oženio ju je kada je imao 21 godinu. Zajedno imaju kćer Naidu i sina Hamzu. Merlin kaže kako je to bila ljubav na prvi pogled, a i sjeća se i datuma te je riječ o 8. kolovozu 1979. Svojedobno je rekao kako ju je vidio u džamiji, prišao joj i zasigurno rekao nešto neodoljivo jer su već toliko dugo zajedno.
 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
18:09 08.10.2018.

Pa neka ga ugosti kao pravi musliman muslimana.....😉 Neka usput i glasa za Komšića....ha ha ha.....

Avatar bokolo
bokolo
18:40 08.10.2018.

Kultuna razmijena

JO
jovanovic
18:05 08.10.2018.

mashalah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije