Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA GODINE

Poznati hollywoodski par vjenčat će se na Ibizi

Alicia Vikander i Michael Fassbender
Foto: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL
1/4
04.09.2017.
u 11:39

Oskarovka Alicia Vikander (28) i Michael Fassbender (40) zbližili su se 2014. na snimanju filma "Svjetlo između oceana" i od tada su nerazdvojni.

Jedan od najpoznatijih hollywoodskih parova vjenčat će se na tajnoj ceremoniji na čuvenom party otoku Ibizi idućeg mjeseca, piše The Sun. Oskarovka Alicia Vikander (28) i Michael Fassbender (40) zbližili su se 2014. na snimanju filma "Svjetlo između oceana" i od tada su nerazdvojni.

- Gostima je rečeno da dođu na Ibizu određenog datuma, a onda će ih se odvesti na lokaciju vjenčanja. Bit će to zabava godine - kazao je izvor Sunu.

Inače, par medijima ne želi govoriti o svojoj vezi, smatrajući kako je to dio njihovog privatnog života. No, Sunov izvor kazao je kako švedska glumica i njemačko-irski glumac već neko vrijeme zajedno žive u Londonu. Ona je tamo i snimala novu verziju filma "Tomb Raider", u kojem će zamijeniti Angelinu Jolie u ulozi Lare Croft. Par su fotoreporteri snimili prije dva mjeseca na Balearima, gdje su uživali na ljetovanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije