Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Mia Negovetić pokazala novi ukras na licu, pratitelji: 'Ne pristaje ti'

Mia Negovetić
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
1/16
27.01.2022.
u 09:38

„Predivna. Top top. Ljepotica“, „Predivna, prelijepa i prekrasna“, samo su neki od komplimenata koje su joj uputili drugi pratitelji

Pjevačica Mia Negovetić (19) na svojim je društvenim mrežama pratiteljima pokazala promjenu na sebi. Mia je podijelila selfie na kojem leži u krevetu, a posebno se isticao jedan detalj. Na fotografiji se vidi da pjevačica ima pirsing u nosu. „Hey“, napisala je jednostavno u opisu.

U komentarima su joj se javili  brojni pratitelji s mnoštvom komplimenata. „Predivna. Top top. Ljepotica“, poručila joj je jedna osoba. „Predivna, prelijepa i prekrasna“, pisali su joj. „Hej ljepotice“, pozdravili su je. S druge strane, bilo je i onih kojima se ovaj ukras nije svidio na Mijinu licu. „Sve O.K., ali ti ukrasi u nosu ne pristaju uz tvoj baby face“, poručio joj je jedan pratitelj. „Bože sačuvaj napuniti nos ovime“, složila se druga pratiteljica kojoj su drugi poručili da pirsing ne čini čovjeka.

Podsjetimo, Mia je prošle godine pokazala i tetovažu na rebrima. Dodajmo i da će pjevačica ove godine ponovno nastupiti na pozornici Dore, gdje će se predstaviti s pjesmom Forgive Me (Oprosti).

Prošle je godine nastupila s pjesmom ''She's Like a Dream'', s kojom je osvojila treće mjesto. – Konkurencija je bila vrlo, vrlo jaka, svi su došli dobro pripremljeni i time je moj rezultat još veći. Hvala svima koji su glasali za mene i pjesmu "She's Like a Dream", rekla je Mia nakon nastupa prošle godine.

VIDEO Pogledajte gostovanje dvojca iz Tram 11 u podcastu Večernjeg: 

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
10:20 27.01.2022.

Ono kad ti cijelo djetinjstvo govore da si slatka i lijepa pa se počneš kažnjavati ovakvim samosakaćenjem. Svi ti ispiercani imaju problema sa samim sobom. Nadam se da je ovo samo hir.

ME
Melanija
09:53 27.01.2022.

Prerano odrasla djevojčica. .kao da se žuri odrasti ..ukras na licu neću komentirati jer znam kako sam se teško pomirila sa kćerkom tetovažom,a mladost ,ludost ,ništa drugo .

BR
BratGandalfovogBrata
10:42 27.01.2022.

mogla je biti drugačija od drugih bez tih gluposti ali je ona odlučila biti drugačija tako da radi sve kao i drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije