Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o svemu

Mia Negovetić obožavateljima je otkrila da živi s dečkom, a odgovorila je i na pitanje je li zaručena

Rijeka: Pjevačica Mia Negovetić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/11
05.09.2023.
u 18:47

Mlada pjevačica odgovarala je i na svima zanimljiva pitanja o njezinim tetovažama i otkrila je koji joj je piercing bio bolan

Pjevačica Mia Negovetić (20)  odgovarala je na Instagramu na pitanja svojih obožavatelje koje je najviše zanimalo značenje njezin tetovaža te su joj dosta pitanja postavili i na temu piercinga. Priznala im je kako joj je piercing na pupku bio dosta bolan i svima je preporučila da ako se odluče na taj korak da to naprave tijekom ljeta jer se tada mogu nositi majice iznad pupka i nema opasnosti da ćete hlačama ili majicom zapeti za piercing. 

Obožavateljima je pokazala i dvije tetovaže na desnoj ruci, na bedru lijeve noge i velikog leptira na gornjem dijelu leđa, iza vrata. Otkrila je i kako je prvu tetovažu na rebrima napravila kada je imala 18 godina te kako će uskoro završiti i tetovažu koja joj pokriva gotovo cijelu lijevu ruku. 

Foto: instagram

 - Moram napomenuti da se uvijek nasmijem na komentare o tetovažama, kao i člancima koji, umjesto da pišu o važnijim temama koje se događaju u svijetu, pišu o tome da imam piercing i tetovaže. Imam želju naslikati još tetovaža, jer mi svaka od njih predstavlja određeni period života. - rekla nam je nedavno u intervju Mia.

VEZANI ČLANCI

Svojim je obožavateljima otkrila i kako živi s dečkom, a na pitanje je li joj prsten na ruci zaručnički, odgovorila je: Nije...još. Prisjetila se i jedne zgode s obožavateljicom koja ju je zaustavila u Rijeci u trenutku kada se Miji žurili da stigne na probu mjuzikla u kojem je nastupala. Obožavateljica je bila uporna i u jednom trenutku je uhvatila Miu za ruku da joj je čak šav na majici puknuo. S influencerom Marcom Cuccurinom Mia je prošle godine pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju". 

- Evo, iskreno, ja do zadnjeg trenutka, dok nam nisu izgovorili imena, nisam mogla pretpostaviti što će se dogoditi. Mi smo dali sve od sebe, a onda je sve dalje bilo na ocjenama žirija i glasovima publike kojoj ne možemo reći dovoljno veliko 'hvala'. Zahvalni smo svakome tko je izdvojio trenutak, tko je izdvojio novac da glasa za nas, jer nije mala stvar i jako nam je drago da su se baš za nas odlučili i da smo mi odnijeli pobjedu – rekla je Mia tada. 

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

 

Ključne riječi

Komentara 14

PO
poluvodič
20:01 05.09.2023.

Od talentirane slatkice do... prosječne instagramuše

VA
valides
22:20 05.09.2023.

Sindrom Britney Spears, samo što je ova prerano krenula krivim putem

Avatar Art of Noise
Art of Noise
22:43 05.09.2023.

Dite drago, zašto tako očajnički želiš odrasti/postati zrela žena? Ne mogu ne primijetiti. Uživaj u svojim (mladim) godinama, više ih nikada nećeš moći vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije