Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naporan tempo

Mia Kovačić i Ivor Vucelić prekinuli dugogodišnju vezu

ivor i mia
Davor Puklavec/24sata
07.05.2013.
u 18:54

Istina je, Ivor i ja već dulje vrijeme nismo zajedno, priznala je lijepa voditeljica za Story.

Voditeljica Mia Kovačić iznenadila je sve priznanjem da već neko vrijeme nije u vezi s poduzetnikom Ivorom Vucelićem. – Istina je, Ivor i ja već dulje vrijeme nismo zajedno – priznala je lijepa voditeljica za Story. Ivor je prije dvije godine dobio posao u Rusiji pa su se on i Mia zajedno preselili u Moskvu.

Budući da je Mia i dalje ostala voditeljica u Hrvatskoj, mjesecima je živjela između dvije metropole. Na kraju je upravo zahtjevan životni ritam presudio ovoj velikoj ljubavi pa je 30-godišnja ljepotica odlučila u potpunosti se vratiti u Hrvatsku, a Ivor je ostao graditi život u Rusiji.

>>Mia Kovačić ne bi glumila, ali voljela bi raditi za agenta 007

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije