Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA 2022

Mia Dimšić u Torinu otkrila što je njen 'guilty pleasure': 'To uvijek ponosno ističem'

Mia Dimšić
Foto: EBU
1/8
03.05.2022.
u 10:53

- Regija iz koje ja dolazim zove se Slavonija i poznata je po kulenu, vrsti kobasice, ali jako dobre kobasice. Moraš probati. Ako to još zaliješ kapljicom domaće slavonske rakije - rekla je Mia, koja je spomenula i fiš paprikaš i čobanac

Hrvatska predstavnici na Euroviziji Mia Dimšić u Torinu je odradila prvu press konferenciju na kojoj je govorila o svojoj pjesmi "Guilty pleasure", a sve je nasmijala odgovorom na pitanje što je njen "Guilty pleasure", odnosno "slatki grijeh". Mia je iskoristila priliku da još jednom reklamira kulen. 

- Regija iz koje ja dolazim zove se Slavonija i poznata je po kulenu, vrsti kobasice, ali jako dobre kobasice. Moraš probati. Ako to još zaliješ kapljicom domaće slavonske rakije - rekla je Mia, koja je spomenula i fiš paprikaš i čobanac. 

Mia nam se javila iz Torina dan nakon press konferencije, ali i prve probe na kojoj je nastupala u haljini ELFS-a.

 

- Mogu reći da sam jako zadovoljna probom. Plesači i ja smo to smireno odradili i sve je bilo super. Koristim svaku priliku da promoviram svoj kraj, pa sam tako i ovog puta spominjala Slavoniju - rekla nam je Mia koja se smatra tipičnom Slavonkom. 

- Volim svašta probati, pa i onu ljuću hranu. Nisam neki fan rakije, prije ću popiti neku drugu žesticu. Rakija mi nikad nije bila prva na listi. ali je moji kod kuće jako vole - rekla je Dimšić. 

U Torinu je danas dan odmora, a Mia kaže kako je atmosfera odlična.

- Za mene je najstresniji dio bio dok sam bila u Hrvatskoj jer je bilo toliko obaveza od jutra do mraka. U jednom trenutku uopće nisam znala što mislim, gdje sam i tko sam. Pred kraj mi je bilo previše. Ovdje je raspored ležerniji, a najbitnije je dobro se naspavati i odmoriti. Otkad sam došla u Torino, puno sam opuštenija i važno je da sa što manje stresa dočekam polufinale - rekla nam je Mia koja će u srijedu nastupiti na drugoj probi, a zatim je očekuje nova press konferencija. Podsjetimo, prvi polufinalni nastup u Torinu je 10. svibnja. 

VIDEO: Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta slobode 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije