Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA OSJEČANKA

Mia Dimšić plijenila pozornost u kratkoj haljini

Mia Dimšić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
30.01.2020.
u 22:15

Mia je nastupila na sinoćnjoj manifestaciji Narodnog radija 'Dan najbolje domaće glazbe', gdje je izvela duet s markom Toljom 'Sva blaga ovog svijeta'

Mia Dimšić nastupila je na sinoćnjoj manifestaciji Narodnog radija "Dan najbolje domaće glazbe", gdje je je izvela pjesmu "Sva blaga ovog svijeta", duet s Markom Toljom. Lijepa Osječanka plijenila je pozornost u izazvnoj kratkoj haljini u zagrebačkoj City Plazi, a ponovno je i dokazala da je jedna od naših najboljih pjevačica. 

Mia je nedavno izdala svoj treći album "Sretan put", a u razgovoru za Večernji list kazala je i o tome kako se osjeća kao žena u glazbenoj industriji. 

- Ne mogu reći da osjećam nekakve prepreke zato što sam žena, zadovoljna sam svojom pozicijom na sceni i mislim da u ovom trenutku na sceni ima sjajnih mladih žena, od čega dosta i kantautorica, što je u svakom slučaju super vijest. Da me netko pitao koliki je postotak, ne bih odgovorila tako malim brojem, mislila bih da je više. Sigurno je sve to skupa povezano i s različitom percepcijom starenja muških i ženskih izvođača.

Imam osjećaj da su muškarci poželjniji što su stariji i jednako ih se ozbiljno doživljava, čak i pozitivnije, ako su zreliji, dok je kod žena potpuno obratno - kazala je Mia. 
 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Untouchable
Untouchable
22:38 30.01.2020.

Popravila zube?

ME
Mesko
06:35 31.01.2020.

Prekrasna je, ugodna uhu i oku.

Avatar Untouchable
Untouchable
05:11 31.01.2020.

Kakve nogice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije