Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre prijateljice

Mia Dimšić otkrila detalje privatnih druženja s Hanom Huljić i Domenicom: 'Super stvari nam se događaju'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/13
16.04.2022.
u 21:00

- Sada svaka priča svoje, a ova druga nema pojma o čemu treća priča! - prepričala je pjevačica kako izgledaju njezina druženja s poznatim prijteljicama.

Glazbenica Mia Dimšić (29) dobra je prijateljica s glazbenicama Hanom Huljić (31) i Domenicom Žuvelom (29), a svakoj od njih trenutačno se događaju velike stvari u životu. Mia je ovogodišnja pobjednica Dore te odbrojava dane do nastupa na Eurosongu. Hana očekuje prinovu i nedavno se udala, dok je Domenica u treninzima i probama za show 'Ples sa zvijezdama'. Uz svoje pretrpane rasporede, glazbenice se svejedno dogovore za druženje, a Mia je za InMagazin Nove TV otkrila kako izgledaju njihova druženja.

- Sada svaka priča svoje, a ova druga nema pojma o čemu treća priča! Ali baš mi je nekako drago i što je Hani bio poseban dan kada je meni bila Dora, istovremeno je Domenica stvarno dugo maštala o "Plesu sa zvijezdama“ i onda su je pozvali. Tako da neke super, super stvari nam se događaju – opisala je Mia. Inače, dok je Mia pjevala na Dori, njezine prijateljica Hana izgovarala je sudbonosno 'da', a svjedok joj je bila Domenica. Nakon Mijinog nastupa, tada već supružnici Grašo pozvali su svoje goste da glasaju za njihovu prijateljicu te joj tako pružili podršku. 

Dodajmo da će Mia u Torinu nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri koja je na rasporedu za 10. svibnja i izvest će pjesmu 'Guilty pleasure' za koju je nedavno i objavila spot koji je sniman u njezinom rodnom Osijeku. Glazbenica je pjesmu s kojom je pobijedila na Dori otpjevala i u hrvatskoj verziji 'Netko drugi', a premijerno se to dogodilo na dodjeli prestižne medijske nagrade Večernjakovoj ruži. 

VIDEO Princ Harry i Meghan Markle u tajnosti posjetili kraljicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije