Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovala u showu

Gledatelji 'Gospodina Savršenog' zatečeni izgledom Hane Rodić: 'Što je to napravila od svog lica'

Foto: Instagram screenshot
1/16
15.04.2022.
u 20:06

Hana je među kandidatkinje ove sezone došla kako bi s njima podijelila iskustva i savjete, a gledatelji su ostali posebno iznenađeni njezinim izgledom te je nisu prepoznali.

Natjecateljica prve sezone showa 'Gospodin savršeni', influencerica Hana Rodić (23) u jučer prikazanoj emisiji bila je posebna gošća. Hana se u prvoj sezoni htjela osvojiti srce tadašnjeg 'Savršenog' Gorana Jureneca s kojim je danas u vezi. Ona je među kandidatkinje ove sezone došla kako bi s njima podijelila iskustva i savjete. Gledatelji su ostali posebno iznenađeni njezinim izgledom, a mnogi su istaknuli da je nisu prepoznali.

– Je li netko prepoznao Hanu? Ja sam ostala zatečena njenom transformacijom. Usta, jagodice, nos… Ništa od njene prirodne ljepote više nije ostalo – napisala je jedna gledateljica u komentarima na Facebooku.

Foto: Facebook screenshot
– Daa, ja uopće nisam shvatila o kojoj je Hani riječ i onda je ona počela govoriti da je bila u prvoj sezoni. Onako gledam i ne mogu vjerovati da je to ona. To su dvije različite osobe – složila se druga osoba.

– Isuse, kako izgleda. Što je napravila od svog lica – dodala je još jedna osoba. Neki su komentirali i da je ona zasjenila cijelu jučerašnju emisiju.

– Od onako zgodne žene, što je ono učinila – pisali su gledatelji. Neki gledatelji su nakon svog iskazivanja nezadovoljstva istaknuli i da je sve to njezin izbor.

– Meni je ona bila prelijepa bez šminke, kad je bila u prvoj sezoni, ali Bože moj, njezino tijelo, njezin izbor – napisala je jedna osoba, a drugi su se s njom složili.

Foto: Facebook screenshot
Podsjetimo, Hana je nakon završetka showa prohodala s Jurenecom, nakon toga su prekinuli i ponovno se pomirili prošle jeseni.  Influencerica se nakon showa prepustila u ruke estetskom kirurgu te promijenila svoj izgled. Dodajmo da je u jučerašnjoj emisiji odgovarala na pitanja natjecateljica koje se bore za naklonost 'Savršenog' Tonija i podijelila im je nekoliko savjeta. Amra je pitala Hanu kako se najlakše nositi sa svime što se događa u showu.

- Kako izbalansirati srce koje želi da nešto osjeća i razum koji zna da je ovo neprirodna situacija? - pitala je.

- Pokušajte svoje osjećaje pred djevojkama ne pokazivati i ne izazivati ljubomoru pred drugima. Naprimjer, ja kad sam imala prvi poljubac i to sve, jednostavno sam zadržala za sebe u kući. Zbog mira, ali i jer sam smatrala da je to moja i Goranova slatka tajna - odgovorila je Hana. 

VIDEO Princ Harry i Meghan Markle u tajnosti posjetili kraljicu

 

Komentara 5

ZA
Zanalara
21:02 15.04.2022.

Prekrasna je, pogledajte samo te čubetine! Divota!

GE
Gefufna
20:42 15.04.2022.

Strašno. Bila je lijepa djevojka a ovo danas je nakaradno.

DU
Deleted user
21:40 15.04.2022.

Od lijepe cure do transvestita u 3 koraka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije