Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA 2022

Mia Dimšić odradila drugu probu u Torinu i otkrila velike promjene u nastupu

Mia Dimšić
Foto: EBU / NATHAN REINDS
1/10
04.05.2022.
u 17:34

- Ideja kreatorskog dua bila je da napravimo nešto potpuno drukčije. Pomislila sam: "zašto ne bih izašla iz svoje zone komfora, ipak se radi o Euroviziji?". Sviđa mi se ova promjena - rekla je Mia koja je otkrila i zašto nema poljupca na kraju, kao što je to bilo na Dori

Hrvatska predstavnica na Euroviziji u Torinu Mia Dimšić ovog je popodneva odradila i drugu tonsku probu, na kojoj smo mogli vidjeti kako će izgledati njen nastup 10. svibnja. Za razliku od Dore, na pozornici s Miom su i plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrlić, a sudeći po viđenom, Dimšić će posljednji stih pjesme otpjevati na hrvatskom. Mia je na današnjoj press konferenciji govorila o promjenama u koreografiji, ali i kostimu. Za razliku od crne haljine, u utorak će pjevati u crvenom kostimu ELFS-a.

- Ideja kreatorskog dua bila je da napravimo nešto potpuno drukčije. Pomislila sam: "zašto ne bih izašla iz svoje zone komfora, ipak se radi o Euroviziji?". Sviđa mi se ova promjena - rekla je Mia koja je otkrila i zašto nema poljupca na kraju, kao što je to bilo na Dori.

- Poljupca nema zato jer svatko ima svoju priču i moje mišljenje je kako uvijek treba slijediti svoje srce - rekla je Mia koja je u Torinu stekla puno novih prijatelja.

- Već sam upoznala dosta predstavnike nekoliko zemalja na našim predeurovizijskim koncertima, ali tu sam stekla puno prijatelja među našim divnim domaćinima. Kući ću ponijeti puno ljubavi i novih prijateljstava - kazala je Mia  koja je ponovno pojasnila i kako se u njenoj pjesmi "Guilty Pleasure" ne radi o varanju, nego o o maštanju. 

- U ovoj pjesmi je to više maštanje ili unutarnja borba o tome trebam li ostati u vezi koja je sigurna ili ići u nešto što je zanimljivo - rekla je Dimšić i dodala kako je u Torinu puno opuštenija nego na Dori.

- Dora je bila divno iskustvo, no tamo je bilo više mentalnog pritiska nego ovdje u Torinu - rekla je naša predstavnica na Euroviziji. 

Nažalost, na pola press konferencije nestalo je zvuka u prijenosu iz Torina, pa nismo mogli čuti što još Mia o svojim danima na Euroviziji. 

VIDEO: Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije