Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na udaru

Melaniju Trump zbog ove rođendanske čestitke sinu kritiziraju korisnici Twittera: Morbidno je

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
23.03.2021.
u 22:10

Supruga Donalda Trumpa sinu Baironu je čestitala rođendan na Twitteru i objavila je fotografiju balona u obliku broja 15 i baloni su crne boje što je začudilo njezine pratitelje i pitali su čemu takva boja za ovako radostan povod.

Melania Trump je i kao prva dama Amerike privlačila pažnju svojim objavama na Twitteru i često je zbog njih bila hit na društvenim mrežama, a sada su je korisnici Twittera prozvali zbog čestitke koju je uputila sinu Baronu za 15. rođendan. Supruga bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa objavila je fotografiju balona u obliku broja 15 i provukla ju je kroz poprilično mračan filter pa su se korisnici zapitali čemu tako turobna fotografija za tako lijep i veseo događaj i tako se Melania našla opet na meti kritika iako je imala samo najbolju namjeru - čestitati sinu rođendan.

 

 

-Čak je i njezina rođendanska čestitka sinu u mračnim tonovima. Nadam se da ne odgajate serijskog ubojicu kako to sugeriraju ambijent na ovoj fotografiji. Pomislio sam da je na fotografiji neki jezivi font s kapljicama krvi ili nešto slično. Prokletstvo ... ovo je najstrašnija čestitka za rođendan koju sam ikad vidio! Sjetite se samo kako je Melania uređivala Bijelu kuću za Božić, ovo ima sličnu vibru. Melanija draga, mogla si naći veseliju sliku. Ovo izgleda prilično morbidno, ali možda se tako osjećate. Ovi brojevi zbilja izgledaju zastrašujuće. Sretan rođendan Barronu, ali korištenje crnih brojeva za 15. rođendan čini mi se prilično čudnim. - bili su neki od komentara njezinih pratitelja na ovoj društvenoj mreži. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije