Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba s porocima

Melanie Griiffith: Ja sam ovisnica!

melanie griffith
18.04.2010.
u 15:18

- Alkoholičarka sam i ovisnica. Cijeli svoj život borim se s porocima i mislim da sam danas napokon na pravom putu da u tome i uspijem - rekla je glumica.

Američka glumica Melanie Griffith nedavno je za jedan španjolski časopis napokon progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s vlastitim demonima. Naime, 53-godišnja glumica od svoje se 30. godine života bori s ovisnošću o alkoholu i lijekovima protiv bolova.

 

- Alkoholičarka sam i ovisnica. Cijeli svoj život borim se s porocima i mislim da sam danas napokon na pravom putu da u tome i uspijem. Danas se osjećam čisto i slobodno, ne pijem, ne uzimam lijekove, kao da sam nakon dugo godina izišla iz zatvora - objasnila je svoj “preporod” zanosna hollywoodska plavuša opisavši svoju ovisnost kao veliku pohlepnu zvijer koju je godinama hranila.

Uz pomoć i veliko razumijevanje supruga 49-godišnjeg glumca Antonija Banderasa, kaže, napokon ju je uspjela ubiti. Iako je u posljednja dva desetljeća nebrojeno mnogo puta posjetila centre za odvikavanje, glumica je tek 2009., otkrivši da boluje od raka kože, shvatila da se više ne smije igrati sa životom. Osim supruga, glumičina su velika potpora kćeri, 21-godišnja Dakota rođena u braku s glumcem Donom Jonhsonom, i 14-godišnja Stella rođena u braku s Banderasom, te 25-godišnji sin Alexander kojem je otac također glumac Steven Bauer.

Upravo su bračni problemi s Bauerom gurnuli Melanie u ovisnost o alkoholu, koja se samo zakomplicirala kad ju je zaveo šarmantni ovisnik Don Johnson. Zvijezda serijala “Poroci Miamija” također je voljela zaviriti u čašicu što ju je stajalo filmske karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije