Naslovnica Showbiz Zvijezde

Melania u posjet djeci migranata nosila jaknu s natpisom : Nije me briga, a vas?

Riječ je o jakni iz Zare čiji napis na leđima je u suprotnosti s motivima koje je Melania imala prilikom odlaska u centar.
21. lipnja 2018. u 21:25 5 komentara 4273 prikaza
Foto: Reuters/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Melania Trump posjetila je danas centar za djecu migranata na granici, a jaknom koju je nosila prije ulaska u zrakoplov poslala je poruku.

Zvijezda s tribina Larissa je bila najseksi navijačica SP-a 2010., evo kako danas izgleda

Prva dama Amerike nosila je jaknu iz Zare koja je na leđima imala natpis "Nije me briga, a vas?", piše Daily Mail.

 

 

Prije nego je sletjela u vojnu bazu u Maryland jaknu je skinula i zamijenila je novom bež jaknom. U svakom slučaju natpis na jakni suprotan je svemu što je ured prve dame navodio kao motivaciju za putovanje u centar za djecu migranata, na kojem je sama inzistirala, barem tako tvrdi njena glasnogovornica Stephanie Grisham.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović ŽENI SE BRENIN POSINAK Na vjenčanje godine u Beograd stiže i Milan Bandić?

Kaže kako je Melania inzistirala na posjetu jer je htjela vidjeti u kakvim uvjetima žive djeca, gdje su smješteni i htjela je upoznati ljude koji rade u centru. Dodala je kako prva dama ne može podnijeti razdvajanje djece od roditelja.

- Ona vjeruje da moramo biti zemlja koja slijedi sve zakone, ali i zemlja koja upravlja srcem - rekla je Grisham za CNN.  

1 / 9
Američki predsjednik Donald Trump rekao je u četvrtak da je njegova supruga Melania na granici s Meksikom u obilasku centra za djecu migranata nakon burnih reakcija javnosti zbog odvajanja djece od roditelja koji su ilegalno ušli u Sjedinjenje Države.
Vjenčanje godine Oženio se posinak Lepe Brene, evo što je pjevačica obećala mladencima Hacer Tülü Hacer Tülü Poznata turska pjevačica ubijena u noćnom klubu
OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • Avatar Ante-Portas
    Ante-Portas:

    kao da ona zna citati na engleskom.

  • Deleted user:

    ajde ako ona ne zna.. ali što radi šef (ica) protikola i ostali savjetnici.. kud oni gledaju.. ( ja bi joj gledao u guzu) pa bi primjetio :)