Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENI SE BRENIN POSINAK

Na vjenčanje godine u Beograd stiže i Milan Bandić?

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Foto: Instagram
1/3
21.06.2018.
u 09:41

Posinak Lepe Brene i pjevačica koja je rođena i odrasla u Hrvatskoj upoznali su se 2015. godine, a trogodišnju vezu danas će okruniti brakom, čija će svečanost stajati čak 400 tisuća eura.

U Beogradu je sve spremno za današnje vjenčanje Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, za koje se govori da će biti društveni događaj godine u Srbiji, ali i šire. Posinak Lepe Brene i pjevačica koja je rođena i odrasla u Hrvatskoj upoznali su se 2015. godine, a trogodišnju vezu danas će okruniti brakom, čija će svečanost stajati čak 400 tisuća eura.

Na vjenčanje pristižu gosti iz cijelog svijeta, a među njima bi, kako neslužbeno doznaje Blic, trebao biti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Naime, Bandić će se u Beogradu sastati s gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem te beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejem. U hrvatskom veleposlanstvu prisustvovat će prijamu koji priprema veleposlanik Gordan Bakota, a po svemu sudeći, večeras će biti i na vjenčanju godine.

 

Ljuuuubav! 😍 Stajling @ateljetijanatodorovic , sminka @laziclaza ❤️❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

– Mladenci nadgledaju radove u dvorani, a njihovi roditelji ispunili su im sve želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70 tisuća eura, a tu je uključen veliki zeleni vrt, dijamantna dekoracija koja visi s vrha dvorane, veliki lusteri, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor – kazao je izvor za Blic.

 

Miami💕🥂

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Na svadbi će biti 900 ljudi, od kojih 400 dolazi iz cijelog svijeta. Samo za njihov smještaj mladenci će izdvojiti 150 tisuća eura. Svadbena torta bit će na nekoliko katova, u nježnim tonovima. Budući mladenci za odjevne kombinacije izdvojili su 60 tisuća eura, dok će za glazbu dati 50 tisuća eura. Iako su glazbenici htjeli pjevati bez honorara, mladenci su odlučni u tome da im plate – kaže izvor za Blic.

Inače, na svadbi će pjevati Aca Sofronijević, “Tropiko bend“ i Dejan Petrović.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
1/12

Komentara 31

LO
lojtra2
11:59 21.06.2018.

Pih, na cigansko vjenčanje je mogao i u Kozari Bok, Ivanju Reku, Međimurje ili Podravinu. Jeftinije je a i uzvanici su već donekle civilizirani.

Avatar liquidsky
liquidsky
12:37 21.06.2018.

Mi, poklonici našeg Velikog Voljenog Vođe podržavamo ga u svemu. I ovom prilikom. Neka troši zagrebački proračun na svoja svrsishodna putovanja i za svoje veselje. Zašto se ne bi zabavio kada toliko puno radi? Zašto ne bi razgovarao s tim Hočevarom, Irinejem, Radojčićem i Bakotom? Znate li koliko su oni važni za grad Zagreb? Znate li koliko je Milan Bandić, taj svjetski putnik, intelektualac, političar svjetskog kalibra i poliglot cijenjen u Regiji? Ne znate i ne morate znati, tko ste uopće vi da to znate? Zato našem Velikom Voljenom Vođi želimo uspješne državničke i umne razgovore ali i da se, ide li na tu svadbu, dobro opusti, napije, zapjeva koju i onda odmoran vrati u Zagreb kojega bez Milana Bandića nikada ne bi bilo. Nadamo se da će kao dobar gost mladencima pokloniti milijardu-dvije zagrebačkih kuna i time još više osnažiti vječno prijateljstvo Beograda i Zagreba, a mladencima učiniti zadovoljstvo. Ako ne bude gost na svadbi, pomalo ćemo se rastužiti ali već povratak Velikog Voljenog Vođe u njegov grad u kojem imamo čast živjeti s njim, zagrijat će nam srca i vratiti osmijeh na lica.

UJ
ujo41
14:09 21.06.2018.

ko će kome ako ne svoj svome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije