Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedbe s Michelle

Novinarka CNN-a otkriva kakva je Melania privatno i čije društvo voli

Melania Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.11.2017.
u 12:28

S njom je lako stupiti u kontakt. Najsretnija je kad je okružena djecom, tvrdi novinarka Kate Bennett.

Prva dama Amerike Melania Trump javnosti je postala zanimljivija od svog supruga i svaki njen potez i modni odabir promatra se s velikim interesom.

Melania na prvu djeluje kao zatvorenaosoba jer se u javnosti rijetko kad osmjehuje, ali Kate Bennett, novinarka CNN-a koja izvještava iz Bijele kuće tvrdi kako je Melania sasvim drukčija od slike koju javnost ima o njoj.

- Poprilično je tiha i ne pokazuje emocije. Mnogi misle da se tako ponaša jer je prva dama, međutim, ona je takva i privatno - tvrdi Bennet, a prenosi Glamour.  Od početka Trumpovog mandata Melaniju uspoređuju s Michelle Obamom koja je imala drukčiji pristup, bila je puno otvorenija, srdačnija i uvijek nasmijana.

Ali Kate kaže kako je Melanija po pitanju svojih dužnosti slična Michele Obami i shvaća jako ozbiljno svoju ulogu. 

- S njom je lako stupiti u kontakt. Najsretnija je kad je okružena djecom. To sam primijetila dok smo ovog proljeća putovali Europom. Fokusirana je na majčinstvo i njena najveća briga je njen sin. Zaista se trudi biti dobra mama i to joj je najvažnije - uvjerena je Bennet.

Melania Trump
1/9

Komentara 11

DU
Deleted user
12:32 05.11.2017.

pisali mi ili ne pisali melanija je broj 1. u svijetu....prava slovenka.....

GU
Gustirna
12:51 05.11.2017.

Novinarka liberalno fasistickog cnn-a....to ti je isto kao da novinarka srpskih novosti opisuje brunu esih...

LU
lunar777
12:40 05.11.2017.

Ja mislio da se novinarka zove Iva Puljić Šego..😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije