Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutita

Melania Trump priprema tužbu zbog vina First Lady koje se radi u Sloveniji

Melania Trump
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/3
18.03.2017.
u 19:00

Slovenci zarađuju na ‘svojoj prvoj dami’ koju je razljutila prodaja aktualnog hit vina u okolici Sevnice nazvanog po njoj, no ona ime nije odobrila

U blizini grada u kojem je rođena Melania Trump, prva dama Amerike, točnije u okolici Sevnice u Sloveniji, vinari su proizveli vino sorte blaufränkisch u njezinu čast vjerujući kako će im to pomoći u promociji.

Vino First Lady počelo se prodavati u kružnom podrumu dvorca Sevnica u Sloveniji, a prvih 300 boca prodano je u tri dana po cijeni od 27,90 eura. Sljedećih 2000 boca vina spremno je za prodaju u suvenirnici dvorca te u gradskom turističkom uredu.


– Neki nam sugeriraju da ga prodajemo po 500 eura, ali trenutačnu cijenu smatramo poštenom – rekao je Rok Petančić, upravitelj dvorca, za Decanter.com.

– Prodaja ide dobro iako još nismo počeli promociju – objašnjava Petančić. S druge strane, Melania nije odobrila da se vino nazove First Lady.

– Ovo je primjer pokušaja zarade na njezinu imenu, što gospođa Trump nikad ne bi odobrila – rekao je njezin glasnogovornik, a Melania s odvjetnicima priprema veliku tužbu.

Ostali proizvodi iz kolekcije First Lady uključuju salamu od rijetke lokalne vrste svinja krškopoljca, čokolade i kozmetiku. Proizveli su u Sevnici i šlapice prvoj dami u čast pa i kolače, no ne znamo je li Melania ljutita i na te proizvode kao na vino. 

>>Melania Trump u radijskoj emisiji: Seksam se svaku večer

>>Melania Trump napravila je prvi veliki gaf, ovo joj zamjeraju modni stručnjaci

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
08:23 19.03.2017.

blaufränkisch ??? Pa kaj vi fakat ne znate ništ drugo neg prepisat tekst i to još loše. Janezi tu sortu zoveju frankinja (ak već očete strane riječi koristit)...pri nam se veli frankovka.

DE
deda1234
01:05 19.03.2017.

da nije ona zagorka.... pa stalno se nekaj tuzakaju!

HR
hrza
06:35 19.03.2017.

Ima pogled divlje maške.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije