Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Hollywood

Mel Gibson je djed iz pakla u novom traileru za film

Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić.
05. listopada 2017. u 15:23 461 prikaza
TATICA SE VRATIO ZA BOŽIĆ
Foto: Promo

Will Ferrell i Mark Wahlberg će dobiti pojačanje legendarnog Mela Gibsona i Johna Lithgowa u nastavku komedije TATICA SE VRATIO iz 2015.godine.

Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić. Kurt (Mel Gibson) će unijeti razdor između Dustyja i Brada svojim nametanjem mišljena i neslaganjem s njihovim zajedničkim odlukama vezanim za odgoj njihove djece. Hoće li Dusty i Brad uspjeti dokazati Kurtu da je njihov moderan način odgoja učinkovit i spasiti zajednički Božić.

Uz već dobro poznatu glumačku postavu Willa Ferrella i Marka Wahlberga, u novom nastavku ćemo gledati Mela Gibsona, Johna Lithgowa, Viktorijinog anđela Alessandru Ambrosio, Johna Cena te Lindu Cardellini.

TATICA SE VRATIO ZA BOŽIĆ, u distribuciji Blitza, u CineStar stiže 30. studenog.

POGLEDAJ TRAILER

Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu
Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu:
Kako uložiti 32.000 kn s 18 godina, zašto propustiti maturalac i koja je količina motora potrebna za skladan brak