Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deset godina braka

Mel B iz Spice Girls se razvodi od supruga s kojim se stalno svađala oko novca

Stephan Belafonte
Foto: Pixsell
22.03.2017.
u 11:37

Par od početka braka ima problema, a britanski mediji su pisali i kako ju je 2014. Belafonte navodno i pretukao

Mel B, bivša članica grupe Spice Girls, podnijela je zahtjev za rastavu. Sa Stephanom Belafonteom bila je u braku deset godina, a kao razlog razvoda navodi nepomirljive razlike.

Odavno imaju problema, a 2014. Belafonte ju je navodno i pretukao. Britanski Daily Mail tvrdi kako je u pozadini ovog razvoda bila i svađa supružnika oko 40 milijuna dolara bogatstva Mel B.

- Neprestano su se svađali oko novca, a njena obitelj nikada nije prihvatila Stephana jer su znali koliko je loš za nju. Kada joj je nedavno preminuo otac Mel B se opet povezala s obitelji i tada je i došla do odluke da se želi rastati - tvrde njeni bliski prijatelji. 

>>Victoria Beckham angažirat će odvjetnike kako bi zabranila okupljanje preostalih Spajsica

>>Mel B. otkrila koja Spajsica nikada nije spavala s Robbiejem Williamsom​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije