Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila su pravila

Meghan opet griješi, napravila je ono što Kate nikada ne radi

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
10.07.2018.
u 14:54

Američka glumica nikako da prihvati pravilo koje kaže da članice kraljevske obitelji u javnosti ne bi smjele sjediti prekriženih nogu.

Vojvotkinja od Sussexa polako je počela usvajati pravila odijevanja kraljevske obitelji čija je pripadnica postala 19. svibnja udajom za princa Harryja.

Međutim, kad je riječ o pravilima ponašanja, američka glumica i dalje griješi. Sa suprugom, njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate te s kraljicom Elizabetom Meghan je danas prisustvovala ceremoniji proslave stotinu godina postojanja kraljevskog ratnog zrakoplovstva.

U Westminsterskoj opatiji Meghan je opet učinila nešto što Kate nikada nije napravila otkako nosi titulu vojvotkinje. Meghan je prekrižila noge dok je sjedila, a učinila je to već jednom i prekršila time pravilo koje nalaže da članice kraljevske obitelji ne bi smjele tako sjediti u javnosti.

 

 

Poznavatelj običaja kraljevske obitelji William Hanson kaže kako Meghan nije uvrijedila kraljicu na ovaj način, kako mnogi tvrde, ali običaj je da članice kraljevske obitelji to baš ne rade u javnosti. 

1/8

Komentara 2

Avatar reference
reference
15:28 10.07.2018.

opet sa ovim anglosaksonskim feudalcima. ko je vama urednik. britanski ambassador.

RO
rotuutor
17:38 10.07.2018.

Pobogu ,koga to zanima?Paraziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije