Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prkosi palači

Meghan ne želi više tajiti: Otkrila je kada dolazi beba!

Foto: Press Asociation/Pixsell
1/4
14.01.2019.
u 20:20

Dosad se pretpostavljalo da bi beba mogla stići u ožujku sljedeće godine. Naime, razni „stručnjaci“ su prema veličini njenog trudničkog trbuščića izračunali da je to najizgledniji termin rođenja kraljevske bebe

Vojvotkinji od Sussexa Meghan Markle „izletjelo“ je pri susretu s lokalnim stanovništvom u Birkenheadu da bebe stiže u travnju.

Podsjetimo, kraljevska palača je taj podatak držala u tajnosti. Meghan je usput otkrila da je trudna točno šest mjeseci, a stanovnici Birkenheada zaželjeli su joj sve najbolje.

Za prvu ovogodišnju obvezu, koju je odradila sa suprugom Harryjem, Meghan je odjenula je crveni kaput i ljubičastu haljinu čija je cijena oko 900 kuna. Ostatak njene kombinacije nije bio tako jeftin pa njen kaput košta oko 9000 kuna, dok je cijena torbice koju je nosila u rukama 14.100 kuna.

Dosad se pretpostavljalo da bi beba mogla stići u ožujku sljedeće godine. Naime, razni „stručnjaci“ su prema veličini njenog trudničkog trbuščića izračunali da je to najizgledniji termin rođenja kraljevske bebe.

Pogledajte video top 10 najgorih padova na modnim pistama:

Ključne riječi

Komentara 7

BA
BakaMraz
20:43 14.01.2019.

Koga briga kad dolazi beba u obitelji koja prima najvecu socijalnu pomoc na svijetu?!

DU
Deleted user
08:32 15.01.2019.

U ožujku sljedeće godine???? Ona je prva sa tako dugom trudnoćom!

LI
liliZG
17:41 15.01.2019.

"Dosad se pretpostavljalo da bi beba mogla stići u ožujku sljedeće godine".... mene zabrinuo novinar VL....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije