Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije omiljena

Nova potvrda teškog karaktera Meghan Markle

Foto: PA/Pixsell
1/8
14.01.2019.
u 09:08

U samo nekoliko mjeseci vojvotkinja od Sussexa ostala je bez tri bliske suradnice koje se nisu mogle nositi s njezinim željama i zahtjevima.

Kada je stigla u kraljevsku obitelj, mediji u Velikoj Britaniji najavljivali su kako je Meghan Markle nasljednica princeze Diane.

S vremenom se pokazalo kako karakterno Meghan i Diana nisu baš slične, a vojvotkinja od Sussexa od omiljene članice postala je omražena članica kraljevske obitelji.

Pokazalo se da je američka glumica zahtjevna i s njenim željama teško se nose zaposlenici, a dokaz tome su i otkazi njenih bliskih suradnika.

Nakon što su otkaz dale njena osobna asistentica Melissa Touabti i tajnica Samantha Cohen, Meghan napušta i njena tjelohraniteljica.

Prema pisanju britanskih medija, Meghan je zadavala dosta glavobolje svojoj tjelohraniteljici jer se često htjela u javnosti pojavljivati bez njene  pratnje i nije ozbiljno shvaćala pravilo da ne može ići kamo želi i kako to želi i to još bez pratnje osiguranja.

Meghan, tvrde njeni bivši suradnici, želi da sve bude po njenom, jako je izbirljiva i teško surađuje s onima koji ne dijele njeno mišljenje i zato je i tijekom svoje glumačke karijere često mijenjala tim suradnika. 

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan Markle trudna

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:50 14.01.2019.

Desetorazredna glumica iz LA geta ne zna pravila ponašanja niti će ih ikad naučiti. I ima nos kao poskok, jedna od najružnijih osoba koja se ugurala u kraljevsku palaču.

LE
LeandroZG
10:13 14.01.2019.

Geni su proradili, oni pristojni ce reci da je "temperamentnija" ili da ima "vrelu krv" i znas na sto se misli.

NA
narod1
10:12 14.01.2019.

Megan budi dobra prema mužu jer on je sin svoje majke Dijane. A ti si odi u Ameriku snimat filmove, svoj cilj si ispunila sad po starom, na reklame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije