Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposluh

Novi problemi uoči vjenčanja, a krivac je Camilla

Foto: PA/Pixsell
1/3
02.03.2018.
u 07:00

Camilla odbija ići s princom Charlesom na službena putovanja i tako ugrožava njegovu poziciju nasljednika krune.

Otkako je došla u kraljevsku obitelj Camilla Parker Bowles nije omiljena članica ove obitelji, a kada je došla u obitelj nije ni dobila titulu princeze od Walesa.

Njen suprug princ Charles trebao bi naslijediti svoju majku na kraljevskom tronu, ali tu poziciju mu ozbiljno ugrožava supruga koja odbija većinu dužnosti. Naime, Camilla pod izlikom da se boji leta u zrakoplovu, izbjegava sva putovanja u inozemstvo pa tako odbija s Charlesom ići s Charlesom na službeno putovanje u Australiju. 

- Ona odbija ići i kaže da je prestara za takvo što, ali princ Charles joj je uvjetovao da mora ići jer ozbiljno svojim ponašanjem ugrožava njegovu poziciju nasljednika krune - kaže jedan izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Naime, Charles je svjestan da zemlje Commonwealtha ne moraju njega priznati kao kralja i zato mu je ovaj posjet Australiji jako važan i ako ga Camilla ne bude pratila neće poslati dobru poruku i time daje veću šansu sinu Williamu da sjedne na tron, piše Newidea.com.au.

Mediji u Velikoj Britaniji najavljuju kako bi ovakvo Camillino ponašanje moglo izazvati skandal i to uoči važnog događaja za obitelj - vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle. 

1/6

 

Komentara 6

AS
antun sklepic
08:00 02.03.2018.

ona je prava deva a on čoravi kokot.

VI
Vito
08:28 02.03.2018.

izbjegava sva putovanja u inozemstvo pa tako odbija s Charlesom ići s Charlesom na službeno putovanje u Australiju. ::: U Australiju mogu ući samo oni koji nikad nisu bili kažnjavani, a što se lako može provjeriti. __ Ako je bila u zatvoru zbog uzimanja droge neće joj dopustiti ulazak - pogledajte koju rtl-ovu emisiju "Zaštita granica Australije" pa će vam biti jasno da je USA stanovnica u mladosti sigurno bila u zatvoru, ako ni zbog čega drugog, onda zbog pijanstva, prebrze vožnje ili pušenja marihuane - razloga zbog kojih australska imigrantska služba odbija vizu

JO
jozomeda
08:27 02.03.2018.

kamila je kamila,nije konj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije