Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet izmišlja

Meghan Markle: "Nećete me poslati u ovom smeću na prinčev rođendan"

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.03.2019.
u 13:28

Meghan Markle nije htjela nositi one domaćeg brenda M&S, smatrajući da su one “smeće”, otkrio je izvor za The Sun.

Uoči proslave 70. rođendana princa Charlesa, Meghan Markle opet je digla pravu frku. Naime, vojvotkinja od Sussexa natjerala je svoju asistenticu da ode u trgovinu i donese joj najlonke marke Wolford jer Markle nije htjela nositi one domaćeg brenda M&S, smatrajući da su one “smeće”, otkrio je izvor za The Sun.

– Prije rođendana u vrtu Buckinghamske palače Meghan je tražila najlonke i poslala je asistenticu po njih. Asistentica joj je rekla da će skočiti do M&S-ova dućana, no Meghan se to nije svidjelo. ''Nećete me poslati u smeću, želim Wolford'', rekla je – ispričao je izvor.

Pakiranje M&S-ovih najlonki stoji oko 50 kuna, a za Wolfordove se ipak mora isprsiti s tristotinjak kuna i to za jedan komad. Javnost je kritizirala Meghan zbog lošeg izgleda najlonki koje su bile presvijetle u odnosu na njezinu put.  Poznato je da američka snaha na engleskom dvoru često krši kraljevska pravila odijevanja, među kojima je i ono koje dame obvezuju na nošenje najlonki. Britanci bi voljeli da Meghan češće nosi domaći dizajn. 

Ipak, satima nakon navodnog odbijanja M&S-ova proizvoda, neki su izvori za The Sun potvrdili da vojvotkinja ponosno nosi britanske brendove. Štoviše, prošlog studenoga nosila je crnu M&S haljinu od skromnih 49 funti na događaju u Royal Albert Hallu.

Pogledajte tko su plesni parovi showa 'Ples sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 3

MU
munjavegas
16:20 13.03.2019.

Zavtsit ce ona isto ko i Diana ako ovako nastavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije