Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac tvrdi

Meghan Markle gostima na prvom vjenčanju dijelila je marihuanu

Meghan Markle
Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
1/5
10.12.2018.
u 11:42

Otac Meghan Markle u intervjuu je otkrio i da je vojvotkinja sama organizirala prvu svadbu.

Thomas Markle, otac vojvotkinje od Sussexa u ponovno je u središtu pozornosti jer je u intervjuu za Daily Mail izjavio da su gostima prvog vjenčanja njegove kćeri podijeljene vrećice s marihuanom.

On je otkrio i da je njegova kćer sama isplanirala svoju prvu svadbu.

Rekao je kako je bio svjestan da je marihuana ilegalna, ali da to na Jamajci nije problem, te da je gotovo običaj. Dodao je da ni on ni Meghan ne puše travu.

Podsjetimo, Meghan se na Jamajci 2011. godine udala za redatelja Trevora Engelsona i bila je s njim u braku dvije godine.To vjenčanje trajalo je čak četiri dana, a pozvali su stotinjak gostiju.

Pogledajte koje poznate osobe su prešle na Islam:   

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
21:29 10.12.2018.

Koje bljuvotine pišu ovi asocijalni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije