Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenili su mišljenje?

Meghan i Harry ponovno su u središtu pozornosti, kćer žele krsititi u Windsoru

Foto: PA/Pixsell
1/6
18.07.2021.
u 20:15

Harry i Meghan ponovno su u središtu pozornosti britanskih medija, naime želja im je krstiti kćer Lilibet u Windsoru u prisustvu prabake, kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske obitelji.

Harry i Meghan ponovno su u središtu pozornosti britanskih medija, naime želja im je krstiti kćer Lilibet u Windsoru u prisustvu prabake, kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske obitelji.

Lilibet Diana rođena je 6. lipnja, no još nije bila u posjetu kraljevskoj obitelji, a njezini roditelji sada planiraju da se krštenje održi u krugu kraljevske obitelji i prabake Elizabete, otkrio je za Daily Mail izvor blizak Harryju i Meghan, a svoje želje podijelio je s nekoliko osoba  za vrijeme boravka u Londonu, kada je s bratom Williamom su povodom rođendana neprežaljene princeze Diane otkrili njezin kip u vrtu palače Kensington.

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Archie je također kršten u kapelici svetog Georgea u Windsoru 2019. godine, a na privatnoj ceremoniji bilo je samo 25 gostiju među kojima nije bilo kraljice Elizabete.

Podsjetimo, Meghan je također imala „kraljevsko“ krštenje 2018. godine prije udaje za Harryja, a ako će se krštenje malene Liliber održati u Velikoj Britaniji, bit će to prvi posjet Meghan i Archieja nakon što su prošle godine odlučili da više neće biti dio kraljevske obitelji, dok je William bio prisutan na sprovodu princa Filipa te na otkrivanju kipa majke u palači Kensington.

Britanski mediji također su se raspisali o tome da li su Harry i Meghan tražili dopuštenje od kraljice da za svoju kćer nazovu Lilibet, budući da je to nadimak koji kraljica ima još od djetinjstva.

-Kraljica je bila prva osoba koju je Harry nazvao kada je saznao da će dobiti drugo dijete i odmah je izrazio želju kako bi svoju kćer volio nazvati Lilibet u čast kraljici. Da se kraljica nije složila s idejom, Meghan i Harry ne bi koristili to ime, pisalo je u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije