Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video poziv

Meghan i Harry objavili detalje razgovora s kraljicom iako im je to izričito zabranila

Foto: PA/Pixsell
1/4
23.04.2020.
u 16:01

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pozvali su kraljicu iz svog novog doma u Kaliforniji da joj požele sretan 94. rođendan, ali to nije bilo intimno, kako je trebalo biti.

Prošli su mjeseci otkako je kraljica Elizabeta II. vidjela svog najmlađeg unuka, zbog čega joj je jučer bilo iznimno drago kada je za rođendan uspjela vidjeti jedanaestomjesečnog Archieja - čak i ako se radilo samo o video pozivu.

1/8

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pozvali su kraljicu iz svog novog doma u Kaliforniji da joj požele sretan 94. rođendan, ali to nije bilo intimno, kako je trebalo biti.

Unatoč osam sati vremenske razlike, Harry i Meghan - čiji je Instagram račun privremeno neaktivan i zbog toga nisu mogli objaviti rođendansku poruku na društvenim mrežama - pobrinuli su se da rezerviraju mjesto za osobni razgovor s kraljicom.

Poziv je obavljen prije vremena za čaj, kada je kraljica uživala u kriški rođendanske torte.

"Kraljica je dobivala poruke i pozive cijele svoje obitelji što joj je učinilo dan posebnim", rekao je izvor za Vanity Fair, dodajući da su joj pomoćnici pomogli da instalira Zoom na svoj iPad kako bi mogla obaviti videopozive s prijateljima i obitelji.

1/6

Par je toliko želio ispričati svijetu o njihovom popodnevnom razgovoru da su uputili svog  glasnogovornika da e-mailom pošalje odabranim američkim medijima vijesti o video pozivu vrlo brzo nakon toga, piše Daily Mail

Harry i Meghan žuriti su da objave vijesti, što je bilo u suprotnosti sa željama Buckinghamske palače, koja je izričito rekla da detalji svih poziva između kraljice i njezine obitelji povodom njenog rođendana moraju biti privatni.  

Prošlog tjedna glasnogovornik je najavio da kraljica - po prvi put tijekom svoje vladavine - neće rođendan proslaviti tradicionalnim salutiranjem oružjem i zastavom, a sve zbog epidemije koronavirusa.

"Rođendan njenog Veličanstva neće biti obilježen na poseban način - i pozivi, videopozivi s obitelji bit će privatni i tako se čuvaju", kazali su iz Buckinghamske palače.

Ovo je uslijedilo nakon najave para da će odbiti razgovarati s brojnim popularnim britanskim novinama, uključujući Daily Mail, u znak protesta zbog načina na koji mediji pokrivaju njihove živote. Par vjeruje da su bili izloženi nepravedno oštrim kritikama i, tvrde, nepoštenim i netočnim izvještajima.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
19:06 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

DU
Deleted user
17:05 23.04.2020.

kak su oni neposlušni. zbilja su simpatični.

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:49 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije