Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preseljenje

Meghan i Harry donijeli odluku, a dvor ih podržao

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.04.2019.
u 22:28

Ovih dana spekuliralo se da Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle želi nazad u SAD kako bi mogla postati predsjednica, međutim izvori bliski dvoru su to opovrgnul i istina je sasvim nešto drugo.

Meghan Markle i princ Harry trenutno pregovaraju o preseljenju i to u - Afriku! Naime, par bi se trebao preseliti u Južnoafričku Republiku gdje bi trebao živjeti četiri mjeseca u godini.

S time su se složili i kraljica Elizabeth II i princ Charles, piše The Sun.

Vrlo kratko se nagađalo da Meghan želi po predsjedništvo u SAD, ali dobro obaviješten izvor rekao je da Meghan nema političkih ambicija. Ona i Harry su već pričali o preseljenju, ali to bi moglo biti realno tek iduće godine, ili možda 2021. godine. Najveća pažnja posvećena je dolasku prinove, koja bi se mogla doslovno roditi svakog trena.

Izvor blizak paru navodi da se još uvijek ne zna koja bi im uloga bila u Africi, ali zna se kako je Harry veoma vezan za Afriku te im se sviđa ideja rada u zajednici. Neki pak gledaju na to kao urotu dvora protiv Meghan i Harry koji ih miču iz središta pažnje koja je dosegla velike razmjere, onakve kakve je i sama princeza Diana imala za vrijeme svog života.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Neonacionalist
05:18 23.04.2019.

Nije ni njemu lako sa ovom ludom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije