Naslovnica Showbiz Zvijezde

Meghan Markle već je rodila?

Dolazak kraljevske prinove najočekivaniji je događaj mjeseca, a Meghan Markle i Princ Harry izazivaju niz nagađanja zbog tajnosti kojom je obavijeno rođenje bebe
15. travnja 2019. u 14:00 1 komentara 12687 prikaza
Foto: PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Prije nekoliko dana vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i Princ Harry objavili su da će detalje o rođenju svog prvog djeteta zadržati u tajnosti te da će javnost biti obaviještena tek kada obitelj proslavi rođenje.

Frogmore Cottage Meghan i Harry preselili su u novi dom, a ona je odmah razljutila zaposlenike

Britanski mediji počeli su nagađati da se dijete već rodilo budući da je Meghan Markle na porodiljni dopust otišla još 20. ožujka. Posljednji put u javnosti par je viđen 19. ožujka, kad su Meghan i Harry posjetili kuću Novog Zelanda u Londonu kako bi izrazili sućut i upisali se u knjigu žaljenja nakon terorističkog napada u Christchurchu.

To im je jako važno Palača objavila novosti vezane za prvo dijete Meghan i Harryja

– Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Vojvoda i vojvotkinja donijeli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u prvom uskom krugu obitelji – stoji u službenoj izjavi, a mnogi su ove riječi protumačili kao znak da je prinova već stigla, piše Express.

krši tradiciju Meghan bi ovom odlukom mogla naljutiti fanove: Evo gdje planira roditi!

 

Pogledajte koji brakovi u showbizzu su trajali vrlo kratko.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?