Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje uz more

Mateo i Izabel Kovačić na bajkovitoj lokaciji krstili sina Ivana, kum je kolega iz reprezentacije

Foto: Instagram
1/9
12.07.2021.
u 11:49

Nogometaš hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Chelsea Mateo Kovačić (27)  i supruga Izabel (28) u subotu su krstili sina Ivana, kum je Luka Modrić.

Nogometaš hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Chelsea Mateo Kovačić (27)  i supruga Izabel (28) u subotu su krstili sina Ivana, devet mjeseci nakon njegovog rođenja, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35) objavom na društvenim mrežama otkrio je da je upravo on kum mališana.

Supružnici inače rijetko objavljuju slike sina na društvenim mrežama, no Izabel je podijelila nekoliko videa na Instagram storyju na kojima se može vidjeti djelić atmosfere. Iako točnu lokaciju nisu otkrili, na snimkama se može vidjeti da je proslava bila uz more te da im je svirao saksofonist. Izabel je također podijelila snimku na kojoj se vidi raskošno uređen prostor, a prevladavale su neutralne boje kao i prozirna ploča s Ivanovim imenom i datumom krštenja koja je ukrašena cvijećem.

S malenim Ivanom pozirao je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

-Koja povezanost, napisala je Izabel uz snimku te je dodala emotikon bijelog srca, a kasnije je tu istu snimku podijelio i Modrić na svojem Instagram profilu.

-Ponosan kumašin!, napisao je Modrić te je otkrio kako je upravo on kum malenog Ivana.

Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze, a prije devet mjeseci postali roditelji sina.

Komentara 7

KP
Karlovacko pivo
14:18 12.07.2021.

Sve čestitke malom Ivanu roditeljima a i ponosnom kumu lijepo za pročitat .Hvala jednom i VL na ovakvim vjestima a da nisu iz regiona

DM
drazen.muhvic
13:22 12.07.2021.

Dobro je! Sjetili se napisati da su se upoznali u crkvi u kojoj je on ministrirao, a ona pjevala u crkvenom zboru. Hvala Vam!!!

PR
pravednik2
14:58 12.07.2021.

Čestitka! Mama izgleda da je u boljoj formi nego tata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije