Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladan par

Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na svadbi, a njihovo elegantno izdanje zasjenio je sinčić Ivan

Foto: Instagram screenshot
1/6
21.09.2021.
u 23:00

Mateo Kovačić (27) i njegova supruga Izabel (28) bili su kumovi na vjenčanju dugogodišnjim prijateljica, Marinu Miletiću i njegovoj odabranici Sari, a nogometaš je na svojem Instagram profilu objavio nekoliko fotografija sa svadbe.

Mateo Kovačić (27) i njegova supruga Izabel (28) bili su kumovi na vjenčanju dugogodišnjim prijateljima, Marinu Miletiću i njegovoj odabranici Sari, a nogometaš je na svojem Instagram profilu objavio nekoliko fotografija sa svadbe.

-Bila nam je čast biti pored vas kao vaši kum i kuma na najposebniji dan vaših života. Volimo vas i želimo vam sve najbolje- napisao je Mateo u opisu objavljenih fotografija.

Nogometaš je za ovu prigodu odabrao elegantno odijelo s bijelom košuljom i leptir mašnom dok je Izabel odjenula dugu crnu haljinu s detaljima od perja s potpisom domaćeg dizajnera, no njihovu skladnu kombinaciju u drugi plan je bacio sinčić Ivan koji je bio odjeven u kompletić s potpisom Izabelinog brenda Lunilou, a maleni je strpljivo pozirao.

Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze. Mateu je vjenčani kum bio Marin, dok je Izabel za vjenčanu kumu odabrala prijateljicu Enu Cupac.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije