Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Matea je u 'Život na vagi' ušla sa 120 kg i nakon showa vratila je dio kilograma, a sada je pokazala novu figuru

Foto: RTL
1/9
27.05.2023.
u 20:30

Kada sam ušla u show Život na vagi imala sam 121,1 kilogram, a nakon izlaska 81,7. Nažalost kasnije sam kilograme vratila na 94,8 kilograma, a onda sam rekla dosta. Odlučila sam više trenirati, rekla je Matea.

Matea Milunić iz Splita u prošlu sezonu "Života na vagi" prijavila se jer je bila nezadovoljna zbog toga što ne može odjenuti ono što želi i zato što se htjela baviti raznim sportskim aktivnostima i najvažnije – zbog brige o zdravlju. Kada je ušla u show imala je 120 kilograma, a u finalu je vaga pokazala kako je Matea izgubila 29 kilograma i show je napustila s 91 kilogramom. Priznala je kako je nakon povratka kući vratila dio kilograma i shvatila je kako mora nešto brzo poduzeti. 

- Kada sam ušla u show Život na vagi imala sam 121,1 kilogram, a nakon izlaska 81,7. Nažalost kasnije sam kilograme vratila na 94,8 kilograma, a onda sam rekla dosta. Odlučila sam više trenirati, koristiti fire body sprave i tako sam uspjela vratiti težinu na 85,6 kilograma. Nazvala me poznanica Ivana i ponudila mi izazov od nekoliko tjedana, samo 30 minuta dnevno. Trenirala sam na stepperu, biciklu, traci te ergometru. Gubila sam i do 1300 kalorija. - napisala je. Opisala je i čemu su joj još koristili neki tretmani.

VEZANI ČLANCI

 

-  Nakon treninga sam se najviše veselila Body roll masažeru. On mi je pomogao u dodatnom zatezanju kože i razbijanju celulita. Također sam isprobala i različite tretmane kao što je Body Sculpt za izgradnju i jačanje mišića, učvršćivanje kože, ali i limfnu drenažu. Navedene tretmane bih preporučila svim osobama koje žele ubrzati transformacijski proces - otkrila je Matea kako je izgubila još kilograma i dodala je da je izgubila i dvadesetak centimetara u struku.

Foto: Promo

 

- Pronađite u sebi zadovoljstvo, sreću, motivaciju, inspiraciju, snagu, želju i napravite bolju verziju sebe. Ako nekad pokleknemo trebamo se vratiti na pravi put, a nijedan nije lagan - napisala je Matea na Instagramu i objavila fotografije kako sada izgleda. U komentarima joj se javila i voditeljica "Života na vagi" Marijana Batinić i napisala joj: Bravo curo!

U komentarima su joj se javili i drugi pratitelji i napisali: Ma vidi ti taj strukić go girl Svaka čast. U zdravom tijelu zdrav duh. Prekrasna i snažna si!

VIDEO Nepoznata karijera Stipe Mesića: 'Pitao sam Lustiga zašto me odjenuo u uniformu ustaškog poručnika'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije