Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ona mu je najveća podrška

Mate Pavić nakon dugo vremena u javnosti osvanuo u društvu prezgodne djevojke Katarine

Foto: Instagram
1/9
22.09.2022.
u 15:34

Katarina je na Noći hrvatskog tenisa zablistala u elegantnim bijelim hlačama koje je iskombinirala s topom koji otkriva ramena, a sve je upotpunila i prozirnim sandalama koje su hit u posljednje vrijeme.

Sinoć je u hotelu Westin u centru Zagreba održana Noć hrvatskog tenisa, a tom prilikom naš proslavljeni tenisač i osvajač Wimbledona Mate Pavić na svečanost je stigao u društvu svoje zgodne djevojke Katarine Jurkin. Mate i Katarina svoju ljubav čuvaju podalje od javnosti, a tijekom rijetkih zajedničkih pojavljivanja uvijek dokazuju koliko su jedan drugome podrška. 

Katarina je na Noći hrvatskog tenisa zablistala u elegantnim bijelim hlačama koje je iskombinirala s topom koji otkriva ramena, a sve je upotpunila i prozirnim sandalama koje su hit u posljednje vrijeme. 

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija

Inače, Pavićeva odabranica od prije je poznata javnosti kao jedna od natjecateljica izbora za Miss Hrvatske. Na izboru koji se održao 2016. godine Katarina je ponijela lentu druge pratilje. 

O njezinoj ljubavi s proslavljenim tenisačem ne zna se puno jer svoju romansu drže podalje od očiju javnosti i rijeko dijele detalje svog privatnog života na društvenim mrežama. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
15:50 22.09.2022.

Tjpican clanak s "inace", jer se citaocima mora objasniti tko je neka "zvijezda" za koju nitko nikad nije cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije