Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Mate Bulić i Frane Pehar kao otac i sin u novoj pjesmi 'Ja sam na te ponosan'

28.01.2019.
u 19:00

Pjevač Frane Pehar pozvao svojeg rođaka, jednog od najvećih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Matu Bulića, na suradnju u novoj pjesmi „Ja sam na te ponosan“.

Tarapana band u samo tri godine postojanja dosegnuo je status jednog od najtraženijih mladih sastava na našem području, a kad se mladost spoji s iskustvom rezultat može biti samo bolji.

Tako je pjevač Frane Pehar pozvao svojeg rođaka, jednog od najvećih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Matu Bulića, na suradnju u novoj pjesmi „Ja sam na te ponosan“. U pitanju je emotivna pjesma koja govori o ljubavi između oca i sina, ali i rastanku. Rastanci su tužni, ali ljubav nikada ne prestaje, poruka je koju su Mate i Frane sjajno iznijeli u ovom duetu kojemu je već na prvo slušanje osiguran uspjeh. 

 

Glazbu i tekst radio je hitmejker Dušan Bačić, a aranžman i produkciju Bojan Dragojević iz Empire studija. Režiju spota koji je sniman u etno selu Herceg u Međugorju i uz slap Kravica u Studencima kod Ljubuškog, za Orange videos potpisuju Rok Maver i Bojan Dragojević.

I Mate Bulić i Frane Pehar snimili su već niz dueta s kojima su osvajali svoju publiku, ali ovakvu suradnju do sada niti jedan od njih nije imao. Otvorili su svoje srce, a sada je vrijeme da i publika učini isto slušajući ovu prekrasnu baladu. 

Ključne riječi

Komentara 1

IG
igor379
19:36 28.01.2019.

da,i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije