Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5.com s Danielom

Redatelj Dalibor Matanić iznenadio priznanjem o ovisnosti

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/5
22.02.2020.
u 10:23

Daniela Trbović u svojoj emisiji ugostila je redatelja Dalibora Matanića i pjevačicu Ivanku Mazurkijević.

U HRT-ovom talk-showu 5.com s Danielom voditeljica Daniela Trbović ugostila je pjevačicu Ivanku Mazurkijević i redatelja Dalibora Matanića, a ono što je povezuje Ivanku i Dalibora je grad Rijeka. Naime, redatelj je u tom gradu snimao svoju seriju "Novine" i  njegov potpis stoji na spotu koji je snimljen u svrhu promocije Rijeke kao europske prijestolnice kulture 2020. godine. Ivanka već nekoliko godina živi u Rijeci sa svojim partnerom Mrlom iz Leta 3 i njihovom kćeri. Daniela Trbović pitala je Matanića što njegovi roditelji misle o njegovom poslu, a on je odgovori:

- Upravo sam imao situaciju da su mi ponudili da radim jedan akcijski film, a ja sam im citirao svoju majku  koja mi je rekla "razumijem taj tvoj art i te drame, ali daj malo pucačine i jurnjave s autima. Matanić voli kada je na njegovim setovima dobra atmosfera pa često i sam članovima svoje ekipe radi male spačke.

VIDEO Jurica Pađen i Tomislav Šojat posjetili su naš studio i razgovarali o svemu: glazbi, obitelji, očinstvu, ženama...

- Volim da bude dobra atmosfera. Tako ton majstoru uzmem mikrofon pa ga sakrijem, a on se čudi kako mu je odjednom nestao. Ima puno takvih šala, ali nisam baš najponosniji na njih u mojim godinama - uz osmijeh je rekao Matanić. Prisjetio se i  školskih dana i pohvalio se kako je bio predsjednik razreda, ali i da je dosta markirao s nastave i bio ovisan o kocki.

- Mati i stari mislili su da se drogiram jer sam im otimao pare, a onda kad su shvatili da otimam pare jer kockam rekli su  - ma kockaj, tko te šiša. Ali stao sam na vrijeme - otkrio je nepoznati detalj o sebi. O odnosu sa svojom mamom pričala je i Ivanka Mazurkijević i priznala kako su ona i njezina majka uvijek imale nepomirljiva stajališta kada je u pitanju moda. 

Foto: Renato Branđolica/HRT
- Neke moje modne kreacije bile su joj katastrofalne, ali ja se nisam dala. Tako sam se jednom obukla kao da idem na  venecijanski karneval. I bilo je super. Ipak, par puta dogodilo mi se da sam izgledala tako da sam se iz grada vratila  kući i presvukla - ispričala je Ivanka. Prisjetila se i kako je upoznala svoju veliku ljubav Damira Martinovića Mrlu iz Leta 3.

- Kad sam upoznala svojeg Mrleta, imao je na sebi samo Adamov kostim i list na strateškom mjestu. Nije ga baš bilo ugodno  vidjeti. Ali eto, ljubav je čudo - rekla je Ivanka. 

Komentara 5

KU
Kultura
13:35 22.02.2020.

Aco Stankovic i Danijela Trbovic vode udarne talk show emisije u udarnim terminima. Dovode sebi svjetonazorski slicne osobe i za to dobivaju astronomske svote. Recite jel to normalno da nitko drugi 20 godina ne moze dobit sansu?

Avatar Mi sami
Mi sami
13:07 22.02.2020.

Samo ti nastavi snimati antihrvatske filmove u Hrvatskoj i ništa ne brini bit će para i za kocku.

DU
Duslikr
15:01 22.02.2020.

Dobri Hrvati uredno plaćaju pretplatu. Davanje koje najviše od svih ostalih biva korišteno protiv nas samih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije