Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan dizajn

Maska Jelene Veljače sve nasmijala: 'Najbolja koju sam vidio do sad'

Foto: Instagram
1/7
27.11.2020.
u 17:30

No, maska na sebi ima otisnut print ženskih usta dok zubima grizu donju usnicu, a upravo je ovakav dizajn oduševio njezine pratitelje, ali i samu Jelenu.

Jelena Veljača jučer se priključila slavnim osobama koje su na svojim društvenim mrežama objavili fotografiju nevjerojatnog neba koje se nadvilo nad Zagrebom tijekom zalaska sunca, no njezina fotografija privukla je više pažnje od ostalih zbog jednog njezinog detalja.

"Nebo je bilo prekrasno u jednom trenutku danas. Ovo je 2020.", napisala je ispod fotografije.

Na fotografiji se može vidjeti samo njeno lice, koje je gotovo cijelo prekriveno maskom naizgled ružičaste boje. No, maska na sebi ima otisnut print ženskih usta dok zubima grizu donju usnicu, a upravo je ovakav dizajn oduševio njezine pratitelje, ali i samu Jelenu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Jel to ručni rad ili serijska proizvodnja?.Maska je vrhunska, najbolja koju sam vidio do sada. Ako je serijska, kupit ću jednu, ali mušku", napisao joj je jedan pratitelj. 

Ključne riječi

Komentara 18

MU
Muncimir
18:29 27.11.2020.

Promiskuitetna. Lažna. Bolesno željna pozornosti.

PU
Pukovnik
18:33 27.11.2020.

Ovdje sve pomela od tupavi muškaraca što je mogla. Pobjegla u Srbiju kad je skužila da je ovdje popuš... Sad se u očaju vraća za reciklažu. Uhvatila budal. poput sebe i opet histerično svima soli pamet a glup. kao štuka. Dosadna kao jači prolje..

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:36 27.11.2020.

Nek se maskira u pametnu Hrvaticu, nitko je neće prepoznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije