Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Martina Tomčić komentirala kritike gledatelja: 'Zaključujem da su Hrvati u velikom broju vrhunski plesači...'

Foto: instagram
1/6
07.03.2022.
u 14:04

"Gledam 'Ples sa zvijezdama', a u pauzama bacim pogled na društvene mreže. Zaključujem da su Hrvati u velikom broju vrhunski plesači, koreografi, voditelji, kostimografi. Ma za poželjeti! I ne, nisam izgubila svoju kritičnost!" napisala je Tomčić,

Sopranistica Martina Tomčić (46), članica žirija showa Supertalent, komentirala je na Instagramu kritike gledatelja na prvu emisiju nove sezone showa "Ples sa zvijezdama". 

"Gledam 'Ples sa zvijezdama', a u pauzama bacim pogled na društvene mreže. Zaključujem da su Hrvati u velikom broju vrhunski plesači, koreografi, voditelji, kostimografi. Ma za poželjeti! I ne, nisam izgubila svoju kritičnost!" napisala je Tomčić, koja je kao prve favorite za pobjedu istaknula glumca Marka Petrića i njegovu partnericu Gabrijelu Pilić. Upravo je Gabrijela pobijedila u prošloj sezoni sa svojim partnerom Slavkom Sobinom. 

Podsjetimo, posebnu pozornost gledatelja privukao je gaf koji se dogodio tijekom emitiranja. Prije nastupa televizijskog urednika i novinara Matije Lovreca i njegove partnerice Helene na ekranu je prikazano da je taj par osvojio 17 bodova te da se našao na začelju bodovne ljestvice. Na kraju emisije Matija i Helena dobili su 16 bodova od članova žirija te su i bili na dnu ljestvice, a čini se da se radilo o grafičkom previdu. Mnogi gledatelji odmah su u pitanje doveli emitiranje showa uživo. „Znači njihove bodove ste objavili prije nego što su otplesali… kako je uživo, a pisalo je 16 bodova…“, jedan je od komentara gledatelja na društvenim mrežama.

Inače, zvjezdanu postavu ove sezone, uz Lovreca, čine glumica Bojana Gregorić Vejzović, plus size model Lucija Lugomer, influencerica Jelena Perić, pjevačice Vlatka Pokos, Albina Grčić i Domenica Žuvela, slastičarka Ivana Čuljak, glumci Asim Ugljen, Pedro Soltz, Marko Petrić i Filip Vidović, televizijski novinar i urednik Matija Lovrec i influencer Sandi Pego. U žiriju su u ovoj sezoni pjevačica Franka Batelić, koreograf Igor Barberić, predsjednik Europskog plesnog vijeća Marko Ciboci i plesačica Larisa Lipovac Navojec.

VIDEO. Dino Šaran: "Čini mi se da sve opet vodi prema ratu gdje će se boriti svatko protiv svakog"

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kološanin
14:23 07.03.2022.

Ako gledatelji mogu glasati za plesačke parove i tako utjecati na izbor pobjednika, zašto ne bi mogli javno izraziti svoje mišljenje. Nismo u Rusiji, premda bi gledajući po stavovima gospođe Tomčić netko pomislio da jesmo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije