Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna priča

Glamurozno vjenčanje, skupe zabave iznenađenja i na kraju – bračni krah

Ante i Martina Todorić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
18.10.2017.
u 11:35

Martina i Ante vjenčali su se 2002. godine. Bivša misica sve detalje svadbe organizirala je sama, a veliko iznenađenje priredio im je tata Ivica.

Umjesto velike i glamurozne proslave za godišnjicu braka, Martina i Ante Todorić, u trenutku kad se obitelj suočava s teškim optužbama, suočava se i s bračnim brodolomom.

Je li zaista riječ o kraju ljubavi bivše misice i najstarijeg Todorićeva sina ili je ovo potez kojim pokušavaju spasiti dio imovine, pokazat će vrijeme, a do tada prisjetimo se kako je počela ova ljubavna priča. 

Martina, djevojačkog prezimena Novosel, miss Hrvatske bila je 1997. godine, a da ode na izbor, nagovorila ju je Tihana Harapin Zalepugin. Naime, Martina nije imala namjeru natjecati se već je na audiciju došla kao podrška prijateljici, a na kraju je pobijedila. 

Ante i Martina Todorić
1/19

Romansu s najstarijim sinom obitelji Todorić započela je nedugo nakon što se vratila sa svjetskog izbora održanog
na Sejšelima. Svoju dugogodišnju vezu Martina i Ante ozakonili su 9. studenoga 2002. u crkvi sv. Katarine u Zagrebu, a crkvenu ceremoniju predvodio je fra Petar Krasić. Bivša misica i diplomirana ekonomistica sama je osmislila i organizirala svaki detalj vjenčanja. Martina je sama osmislila i vjenčanicu koju su za nju izradili u jednom ekskluzivnom talijanskom modnom salonu, a nakon ponoći presvukla se u kreaciju s Versaceovim potpisom. 

Za svojih tristotinjak gostiju Ante i Martina slavlje su priredili u hotelu Opera, a prije početka večere tata Ivica sinu i snahi priredio je
iznenađenje – prigodnu videoprojekciju. Prikazane su Martinine i Antine izjave snimljene uoči njihova vjenčanja. Prema obiteljskoj tradiciji, ponosni tata Ivica svome je sinu darovao prsten, a snahi naušnice. Dar Martininih roditelja mladencima umjetničko je djelo – slika. Jole i Jasmin Stavros bili su zaduženi za dobru zabavu, a mladenci su odlučili kako će dio novca od darova dobivenih na svadbi donirati dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Par je u braku dobio troje djece, Emu, Luciju i Ivicu. Martina se nakon udaje nije previše medijski eksponirala, tek bi se tu i tamo pojavila na nekom društvenom događaju i njihov brak slovio je za skladan. 

Ante je volio prirediti Martini iznenađenja i donositi joj lijepe darove, a za njen 30. rođendan priredio joj je veliko slavlje u dubrovačkom restoranu Gil's. Pozvao je sve njihove drage prijatelje i platio im smještaj u Dubrovniku, a sve je to navodno platio oko pola milijuna kuna. Prije nekoliko tjedana pisalo se kako se najstariji sin Todorić s obitelji odselio u Austriju i da će živjeti u Beču. Tada nije bilo spomena o razvodu braka. 

Komentara 10

Avatar jest
jest
12:04 18.10.2017.

Potrošilo se gorivo.

IV
ivica.vranjic
13:23 18.10.2017.

Razvedu se, podijele imovinu, a poslije žive ko golupčići. Pametno. Zašto bi izgubio sve kad može samo pola....

DU
Deleted user
12:41 18.10.2017.

Lešinari su goli q za ljudsku vrstu.......... Imam svoje mišljenje o Todorićima, Sanaderima i inim sličnim, ali kad se krene u ovakva medijska seciranja privatnog života... zbljuv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije