Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi ga vide kao pobjednika

Martin iz 'The Voicea' prvi je na YouTube trendingu, a njegova škola ponosna je na njegov uspjeh

Foto: Screenshot
1/5
22.01.2024.
u 14:02

Na YouTube trendingu upravo su dvije njegove izvedbe na samom vrhu i to njegova izvedba pjesme "Unchained Melody", koju je u nedjelju izveo u polufinalu te pjesma "Tvoja zemlja", koju je otpjevao u prvoj emisiji uživo.

Svake sezone u "The Voiceu" upoznamo mlade i talentirane glazbenike među kojima uvijek bude i onih o čijim se izvedbama priča danima i sluša ih se opet i opet na YouTubeu. Ove sezone to je slučaj s 18-godišnjim Martinom Kosovcem koji je ove nedjelje izborio svoje mjesto u finalu. Otkako se pojavio na audiciji, privukao je pozornost svojim glazbenim talentom, a mnogi ga vide i kao pobjednika showa.

Na YouTube trendingu upravo su dvije njegove izvedbe u samome vrhu i to njegova izvedba pjesme "Unchained Melody", koju je u nedjelju izveo u polufinalu te pjesme "Tvoja zemlja" koju je otpjevao u prvoj emisiji uživo te ova izvedba na YouTubeu ima više od 550 tisuća pregleda, a video u kojem pjeva "Unchained Melody" dosegnuo je više od 190 tisuća pregleda. Njegove izvedbe prate i njegovi prijatelji iz Zrakoplovne škole Rudolfa Perešina, čiji je Martin maturant. Na službenoj stranici škole pokazali su u objavi koliko su ponosni na Martina.

VEZANI ČLANCI

"Naš maturant - ZIM-ovac Martin Kosovec na noge je digao publiku i žiri izvedbom pjesme "Tvoja zemlja", Vice Vukova. Martin je zbog te izvedbe osvojio najviše glasova publike u timu Vanna, zbog čega je zaslužio automatski prolaz u polufinale, a društvene mreže ne prestaju s oduševljenjem oko ovog mladog i jedinstvenog momka. Svojom izvedbom srušio je hrvatski trending na YouTubeu, a do ovog pisanja broji čak 337 tisuća pregleda!" napisali su nedavno. 

– Dolazim iz glazbeno osviještene obitelji. Tata mi je glazbenik, mama ima uho za glazbu, a ujak je amaterski glazbenik. Tata mi zna davati savjete, normalno je da me je pohvalio. No, između nas dvojice često zna biti pozitivno rivalstvo, znamo se nadmetati tko je bolji – rekao nam je nedavno u razgovoru Martin. Gledateljima je posebno zanimljivo što se predstavio pjesmom Franka Sinatre, a i inače voli stariju glazbu.

– Jednostavno, u višim razredima osnovne škole krenuo sam slušati stariju glazbu i to mi se svidjelo. Inače, stvarno slušam sve, a najviše rock'n'roll, pogotovo ex-yu bendove poput EKV-a, Azre, Električnog orgazma i druge. Ove pjesme pjevam jer najviše leže mom glazbenom ukusu. Zato sam odlučio u Voiceu ići tim vodama – ispričao nam je Martin.

VIDEO Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Komentara 3

HR
hrvoje56
16:36 22.01.2024.

U glasanju ne učestvujem, ali koliko sam čuo, neki su glasali više puta. Pošteno bi bilo da isti broj može glasati samo jednom, kao što je u anketama Nove TV.

KI
kingtom
14:20 22.01.2024.

Pobijeđuje onaj koji ima najjače glasačko tijelo a ne onaj koji najbolje pijeva, Martin je ok ali slabiji od boljih koje smo vidjeli. Ako ćemo tako, po vokalnim tehnikama i pijevanju najbolji je već ispao, zašto je ispao - nema iza sebe glasače - naravno da srednjoškolac tu ima veliku prednost jer će za njega glasati cijela škola, roditelji itd..., normalni gledatelji se ionako neće hvatati telefona i glasati jer to košta. Tako da u takvim emisijama ne pobijeđuje najbolji nego onaj tko skupi najviše glasova. Isto tako je bitno kako je organizirano glasanje, da li jedan tel. broj može glasati samo jednom ili više puta i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije